Lieve Vissen, deze maand ervaar je de gelukkigste tijd. Als je best een paar zware maanden achter de rug hebt gehad, zal je hier wel blij mee zijn. Wat er zal gebeuren, is per persoon verschillend. Maar één ding weten wij zeker: je gaat blij zijn.

sterrenbeeld Vissen
Bron: @justinbieber

Vissen 19 feb | 20 maart

Het is niet zo dat deze maand geen november maar Vissen heet, want dit is jouw maand. Dit is de maand waarin je diep adem kunt halen en kunt gaan schitteren. Dingen uit het verleden die je stoorden, zullen verdwijnen of je zult het een plekje weten te geven. Hierdoor valt er een last van je schouders en kun je vooruitgaan in het leven. In de maand november zal je niet stilzitten, hier heb je al zolang op gewacht

Deze maand is ook het moment om te realiseren dat tijd heel belangrijk is. Het plannen van je doelen moet dus nu en niet morgen. Maak een planning en schrijf alles op. Het einde van het jaar nadert, dus het is ook slim om je voornemens en doelen voor volgend jaar op te schrijven. Wil je creatief zijn? Maak dan een vision board.

Gelukkigste tijd van je leven

Van 23 tot en met 23 december beleef jij de gelukkigste tijd van je leven. Het draait dit keer alleen maar om het laten zien van jezelf. Hoe meer je laat zien hoe gelukkiger je wordt. Als er iets is wat je graag wil creëren, denk dan aan bijvoorbeeld je eigen business, dan is dit de juiste tijd. Het manifesteren van dingen of doelen is ook aan te raden om tussen 23 november en 23 december te doen. This month is for you.