Het is alweer tijd voor een nieuwe maand, de tijd vliegt voorbij. Kreeften zijn over algemeen hele gevoelige tekens, maar wat is de maand april met je van plan? Stap je uit je comfortzone of bekijk je alles veilig vanuit een hoekje? Wij vertellen je wat een Kreeft deze maand te wachten staat.

kreeft sterrenbeeld april 2023
Bron: Netflix

Meer energie

Normaal gesproken plan jij je agenda op een manier waarvan jezelf weet dat je alles nog aan kan. Je hebt je rust goed nodig en dat weet je van jezelf. Als de hele week vol met afspraken gepland staan dan doe je het in het weekend lekker rustig aan.

Deze maand belooft iets heel anders. In april zal je bomvol energie zitten en deze moet je kwijt. Je hebt naast je verplichtingen op werk of school nog veel leuke dingen gepland staan. Ook ben je dit jaar gedreven om je fitste zelf te worden. Er staan wat leuke lessen bij de sportschool gepland, want nu je de energie hebt, moet je het er ook van nemen. Enne, na een drukke en volgeplande week in het weekend nog naar een feestje? Natuurlijk, niks is deze maand teveel.

Grenzen aangeven

Je hebt de mensen om je heen heel vaak hun zin gegeven. In april zal dat niet meer zo gemakkelijk gaan. Af en toe zul je misschien wat overdreven voor jezelf opkomen, maar dit mag ook wel een keer. Als je boos bent op iemand dan komt dit voor de ander als een verrassing, je bent namelijk bijna nooit boos op mensen. Maarre, genoeg is genoeg. Je zal deze maand je grenzen beter aangeven.

Tijd voor jezelf

Ondanks dat je de maand vol hebt gepland met leuke dingen en afspraken, zal je ook wat tijd voor jezelf moeten nemen. Als je lichaam niet de rust krijgt die hij nodig heeft dan zul je hier last van krijgen en wellicht komt er een oude ontsteking bik kijken. Pas dus wel goed op jezelf en luister naar je lichaam.