De eerste maand van het nieuwe jaar is bijna tot zijn eind gekomen en dat betekent dat februari alweer voor de deur staat. Een nieuwe maand, dus ook nieuwe horoscopen. Ben jij het sterrenbeeld Leeuw? Dan staat dit jou in februari te wachten.

sterrenbeeld februari Leeuw
Bron: Pinterest

Volle maan

5 februari om stipt 19:28 uur is het volle maan, en dit heeft natuurlijk gevolgen voor het vurige Leeuw teken. We hebben goed nieuws want deze volle maan schijnt een rustige periode aan te kondigen, eindelijk wat tijd voor jezelf. Je gaat veel nadenken en misschien zelfs wel iets té veel, je bent gevoelig ingesteld dus is het verstandig om even wat afstand te nemen van moeilijke confrontaties. focus on yourself.

De maan staat in het teken van avonturen najagen, dit ga jij dus ook zeker doen. Je ideeën uitwerken en recht op je doel afgaan, dat is het enige wat voor jou werkt.

Dit staat Leeuw te wachten

In februari krijg jij veel moodswings, je hebt veel creatieve moods, maar je krijgt ook periodes dat je je introvert voelt, denk dan aan jezelf en neem even een stapje terug. Je krijgt geweldige ideeën in je hoofd die je allemaal gaat uitwerken, let wel op: je zal hier iets voor moeten opofferen. Denk deze maand dus goed na voordat je een beslissing maakt, want doe je dit niet, dan kan dit in je nadeel gaan werken.

Deze maand zal in het teken van me-time staan, even lekker tijd voor jezelf, want dat heb je wel verdiend na zo’n drukke maand. Je neemt even pauze van alle sociale evenementen.

Je zal deze maand mentaal wat moeite hebben en dat is niet erg. Je zult je niet helemaal jezelf voelen en probeer je dan ook af en toe af te zonderen van anderen, dit kan je namelijk goed helpen. Probeer wat vaker alleen te zijn, dit klinkt niet als hoe je in elkaar zit maar deze maand zul je het nodig hebben.