Schorpioenen staan erom bekend dat ze heel intens zijn op het gebied van liefde. In de maand november wordt het nóg iets intenser. Wij vertellen je waarom.

Sterrenbeeld Schorpioen
Bron: @kendaljenner

Flirty Scorpio

Wij wisten sowieso al dat Schorpioen wel van wat geflirt houden, maar in deze maand kan jij je pas écht niet inhouden. In de maand november heb je graag zelf de touwtjes in de handen. Wanneer er met je geflirt wordt door iemand die je niet zo aantrekkelijk vindt, dan weet je je hier makkelijk van af te wenden. Zelf ga je ook op pad om connecties met anderen te zoeken.

Verboden liefde

Omdat je in een flirterige bui bent, kun je het niet laten om iemand te verleiden je eigenlijk he-le-maal niet mag verleiden. Het kan zijn dat je met iemand wil flirten terwijl je in een relatie zit of dat je met de vriend van je vriendin wil flirten. Het is in ieder geval verboden terein and you know that. Eerst kan het zijn dat je jezelf probeert in te houden, maar dat duurt niet voor lang.

Wat nu? Als het je niet lukt om je in te houden, is het beste om te doen je vriend of vriendin hierover inlichten. Dit is de enige manier om het op de juiste manier op te lossen. Je kunt het beter zelf zeggen dan dat hij of zij er op een verkeerde manier achter komt. Eerlijk zijn duurt het langst.