Iedereen kent wel die love calculators van vroeger, die zogenaamd ging berekenen of jij en je lover voor elkaar gemaakt waren. Enne, eerlijk is eerlijk, we hebben ze allemaal wel eens geprobeerd. Nu is er een andere manier waaraan je kan zien of je voor elkaar bestemd bent. Je sterrenbeeld vertelt je namelijk of je eigenlijk wel met je lover moet gaan trouwen, wie weet staan jullie namen wel in de sterren geschreven. Met deze matches kan je beter niet naar het altaar lopen.

sterrenbeeld niet bij elkaar passen
Bron: Prime Video

#1 Kreeft en Waterman

Deze twee tekens hebben hele andere karakters. Een Kreeft is heel gevoelig en geeft veel om de mensen om zich heen terwijl een Waterman niet nadenkt en doet waar degene zelf zin in heeft. Op deze manier kan een Kreeft zich ontzettend alleen en niet gehoord voelen. Je wil natuurlijk niet dat je de rest van je leven met dat gevoel moet leven.

#2 Ram en Stier

Deze twee sterrenbeelden hebben dezelfde karaktertrekjes en juist dit kan niet goed gaan. Jullie willen allebei vaak je gelijk hebben en zijn beide onwijs koppig. Dit zorgt voor veel ruzies en discussies die uiteindelijk vaak niet worden opgelost. Deze tekens zijn namelijk ook beide enorm eigenwijs, dus als eerste sorry zeggen zit er niet in.

Naast al deze gemeenschappelijke karaktereigenschappen zijn er ook een paar die van elkaar verschillen. Een Stier is namelijk heel erg onafhankelijk. Hierdoor kan een Ram zich overbodig gaan voelen.

 

#3 Leeuw en Schorpioen

Een Leeuw is vastberaden van zijn eigen mening en vind het dus ook moeilijk als iemand anders ergens anders over denkt of het niet met ze eens zijn. Terwijl Schorpioenen vaak meepraten met iemand zijn mening. Zij durven namelijk niet te laten weten hoe zij ergens over denken.

En als je dacht dat dit het was dan heb je het mis. Een Leeuw vindt het heerlijk om complimentjes te krijgen en als ze deze niet krijgen gaan ze op zoek naar de bevestiging. En een Schorpioen vindt dit juist enorm lastig om te geven, geen ideale match dus.

#4 Maagd en Boogschutter

Een Boogschutter is een echte doener en houdt niet van stil zitten. Dit teken onderneemt graag dingen en is altijd onderweg. Een Maagd zit juist liever stil en loopt er een beetje achteraan. Maagden hebben hier een hekel aan, want het liefst zitten ze de hele avond thuis zonder dat iemand daar iets van vindt. Dit zal voor schommelingen gaan zorgen in de relatie.

#5 Stier en Boogschutter

Een Boogschutter is een echt feestbeest terwijl een Stier juist een partypooper is. Dit kan natuurlijk niet lang goed gaan.

#6 Steenbok en Tweelingen

Een Tweeling zal zich niet zo snel aanpassen aan een ander. Ze hebben hun vaste gewoontes en hier moet je ze eigenlijk vooral in laten. Een Steenbok is heel loyaal en wil er alles aan doen om het beste in elkaar naar boven te brengen. Als een Tweeling hier niet voor openstaat dan gaat dit natuurlijk nooit werken.

#7 Maagd en Weegschaal

Een Maagd heeft een kleine vriendenkring en is niet heel sociaal ingesteld als ze in een grote groep komen. Ze zijn kritisch op hun vrienden en vinden het prima dat ze één beste vriendin hebben. In tegenstelling tot een Weegschaal die juist een allemansvriend is en het liefst met iedereen een praatje maakt. In een relatie zal dit voor botsingen gaan zorgen.

#8 Schorpioen en Ram

Een Schorpioen is heel rustig en dit wil degene ook terug zien in zijn of haar relatie. Terwijl een Ram juist heel erg fel en heftig is. De Ram zou dus over de Schorpioen heen lopen zonder dat ze dit misschien door hebben. Dit zorgt er alleen wel voor dat een Schorpioen niks durft te zeggen en uiteindelijk ongelukkig wordt.