December draait om de feestdagen, familie en stiekem ook wel een beetje om de cadeautjes. Maar wat is écht het mooiste wat je kan krijgen? Een onbetaalbaar cadeau van de sterren. En dit sterrenbeeld, krijgt dat deze maand.

Stier december 2022
Bron: Dear Christmas

Lucky you

Een onbetaalbaar cadeau van de sterren: een cadeau dat niet in geld uit te drukken is, maar wat voor jou ontzettend waardevol is. Stier, jij bent de gelukkige deze maand. Want de sterren geven je deze maand erkenning en bewondering cadeau. En dat heb je echt nodig, gezien jij bescheiden bent en het meestal niet graag aan wil nemen.

Je zult merken dat zodra iemand je bewondert en erkent en diegene jou dat laat weten, dat jij dat heel erg fijn zult vinden. We hebben het namelijk allemaal nodig. Wie wil nou niet gezien worden, maar vooral bijzonder gezien worden? Iedereen heeft zo’n boost nodig, dus ontvang dat met open armen.

Ontvang het met open armen

Je kan jezelf misschien wel de leukste persoon op aarde vinden, de mooiste, knapste of slimste, maar zodra iemand anders het zegt, voelt het alsof cupido je hart heeft gestolen. Het zal je een gigantische boost geven. Ontvang dit cadeau dus met open armen, want deze maand draait het om jou.

Het leukste aan dit cadeau is dat je dit door kan geven: bewonder en erken andere sterrenbeelden om je heen, zodat jij ze precies dezelfde boost kunt geven. We know, in delen ben je niet zo goed, maar misschien is dit een klein begin? Zo’n geweldige kick verdient natuurlijk iedereen, wees dus deze maand Santa Claus en deel dit magisch cadeau met alle mensen om je heen. Tip: het zal je alleen maar goed doen wanneer jij dit cadeau aan anderen zult geven, de boost die je daarvan zal krijgen is magical.