Het is alweer bijna februari en dat betekent dat het nieuwe jaar alweer even bezig is. Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen en zo dus ook in de liefde. Wie weet loop jij dit jaar plots tegen je toekomstige lover aan, als jij één van deze vier sterrenbeelden hebt dan zit die kans er dik in. Het enige wat je hiervoor nog moet doen is jezelf openstellen.

liefde sterrenbeelden 2023
Bron: Pinterest

Waterman

Een Waterman is super onafhankelijk en erg op zichzelf. Je zegt altijd dat je niemand nodig hebt om je gelukkig te maken en dat je prima op jezelf bent. Maar, ook jouw hart is niet van steen. Jij hebt iemand nodig in je leven die net zo ruimdenkend als jij. Het is belangrijk dat jij en je toekomstige lover heel goed samen kunnen zijn, maar jullie moeten apart van elkaar ook je eigen leven hebben. Elkaar lekker vrijlaten.

En guess what? Dit jaar ga je zo iemand vinden. Je loopt iemand tegen het lijf die perfect bij jou past. Hij of zij support je en is graag bij je, maar degene moedigt het ook aan als je even tijd voor jezelf nodig hebt.

Maagd

Je hebt je leven perfect op orde en daarom kloppen mensen vaak bij jou aan als ze advies nodig hebben. Als het om de liefde gaat dan heb je graag iemand om je heen die jou steunt. Je partner moet structuur in zijn of haar leven hebben, anders is het geen match. Het is namelijk niet de bedoeling dat jij helemaal gek wordt van de chaos die zij maken.

Maarre, we hebben goed nieuws. Dit jaar ga jij iemand vinden die wel in jou structurele leventje past en dit het ook niet erg vindt om zich hieraan aan te passen.

Vissen

Het is een beetje te verwachten, maar jij duikt graag het diepe in. Je hebt veel liever diepzinnige gesprekken in plaats van een gesprek dat over het weer van vandaag gaat. En precies dit zoek jij ook in een relatie.

Dit jaar ga jij iemand vinden waarmee jij je geen moment kan vervelen. Hoewel dit in het verleden anders is geweest kan je nu honderd procent jezelf zijn en blijven jullie elkaar prikkelen met nieuwe activiteiten. Ook gaan jullie een diepe en emotionele band op bouwen en dat is precies wat jij wilt.

Leeuw

Jij hebt een sterke en dominante persoonlijkheid waardoor je ook een eigen mening hebt. Je barst vol van zelfvertrouwen en dit straal je ook uit. In de liefde wil je iemand die je af en toe ook wat tegen gas kan geven. Tijdens je vorige relaties was dit niet het geval en daarom liepen deze stuk.

Je gaat iemand vinden die jou aankan op persoonlijk vlak en niet bang is om af en toe zijn of haar mond open te trekken. Jullie zitten allebei vol met energie en kunnen dit samen met elkaar uiten. Geen enkel moment is meer saai, want jullie blijven elkaar verrassen en uitdagen, perfect voor jou.