De zomermaanden zitten voor veel mensen volgepropt met activiteiten. Van vakanties en dinertjes op het terras, tot aan festivals en bruiloften. Voor sommige mensen is het lastig om rust te vinden in deze drukke tijden. Drie sterrenbeelden hebben echter geluk, want zij komen in de maand augustus helemaal tot rust.

augustus sterrenbeelden
Bron: Pinterest

Helemaal tot rust komen

Deze drie sterrenbeelden komen in augustus helemaal tot rust. Niet omdat ze minder activiteiten op de planning hebben staan, maar omdat (volgens de sterren) in deze periode dingen op z’n plek zullen vallen. Let wel: hier is wel het een en ander voor nodig. Wij vertellen je welke sterrenbeelden in de maand augustus rust zullen vinden.

Tweeling

De Tweeling heeft over het algemeen niet zo’n strikte routine, maar het is belangrijk om dit in augustus tóch wat serieuzer te nemen. Wanneer de Tweeling zijn of haar routine serieus neemt, is er ruimte en tijd over om belangrijke zaken aan te pakken. De Tweeling zal in augustus tijd hebben om thuis alles te ordenen en familie te bezoeken. Je gaat je hierdoor kalmer en rustiger voelen.

Weegschaal

De Weegschaal gaat in augustus door genoeg self care veel rust vinden. In de maand augustus is het voor de Weegschaal slim om zich iets vaker terug te trekken en te focussen op mentale gezondheid. Probeer iets vaker te mediteren, geef extra aandacht aan je skincare-routine en praat eventueel met een therapeut of psycholoog. Je zal je beter voelen dan ooit.

Waterman

Als Waterman ben jij vaak een luisterend oor voor vrienden en familie. Jij weet goed raad te geven en problemen op te lossen. Maar in de maand augustus is het slim om dit niet te vaak te doen. Probeer deze energie te bewaren voor jezelf en eventuele onopgeloste issues. Uiteindelijk zal je hierdoor meer rust vinden en wordt augustus een heel erg fijne maand voor jou.

Lees ook: Met deze sterrenbeelden kan je het moeilijkst vrienden blijven