Heb jij een hechte band met je zus en kan je geen dag zonder haar? Dan kan het zijn dat de sterren daar invloed op hebben. Jullie vertellen elkaar alles en doen het liefst elke dag wat met elkaar. Niemand begrijpt er wat van en dat hoeft ook niet. De band die jullie met elkaar hebben is real. Deze drie sterrenbeelden hebben een sterke band met hun zus.

Bron: Pinterest

Kreeft (22 juni | 23 juli)

Kreeft is sowieso een liefhebber van alle sterrenbeelden, maar vooral van vrienden en familie. Gek is het dus niet dat Kreeft zo’n goede band heeft met zijn of haar zus. Are you a Cancer? Dan ga je door het vuur voor al je zussen. Als Kreeft zijnde maakt het niet uit waar je mee bezig bent. Heeft ze je nodig? Dan sta je voor haar klaar zonder enige twijfel. Het lukt je niet om de liefde die je voor je zus hebt voor jezelf te houden. Je laat ook geen kans voorbij gaan waarbij je haar kan laten zien hoeveel je van haar houdt. Iedereen moet het weten: your sister is the best!

Vissen (19 feb | 20 maart)

Wat is Vissen zonder haar zus? Your save space, dat is wat je zus voornamelijk voor je is. In deze drukke wereld vind jij je rust in het dagdromen en fantaseren. Maar waar jij echt je rust vindt is het lekker roddelen, zeuren en kletsen met je zus. Het leukste vind je the good memories naar boven halen. Dat mag met zijn tweeën of met elkaars vriendinnen erbij. En niemand snapt natuurlijk waarom jullie het oh zo grappig vinden. Dat is niet erg, want jullie gaan wel dood van het lachen. Niemand begrijpt jou meer dan dat je zus je begrijpt.

Schorpioen (23 okt | 21 nov)

De band die jij hebt met je zus is niet te breken. Iedereen die jouw zus wat aandoet moet bang zijn voor zijn leven, scary. Dus als advies: gedraag je ten alle tijden tegen de zus van een Schorpioen. Koel en sarcastisch is hoe je overkomt, maar in werkelijkheid ben je een schat van een mens. Je let goed op wie te vertrouwen is, en laat niet zomaar iedereen binnen je kring. Dit is ook waarom een Schorpioen zoveel liefde hecht aan zijn zus, die kan ze altijd vertrouwen. Je zus is net je geheime dagboek.