Het kan een tijdje niet zo lekker gaan in de liefde, zulke dips hebben we allemaal wel eens. Je denkt op zo’n moment alles geprobeerd te hebben. Misschien vind je het afgezaagd, maar wist je dat dat je het bijzonder goed zou doen op een datingapp als je één van deze sterrenbeelden bent?

Bron: Emily in Paris

Kreeft

Kreeften zijn gepassioneerd, charismatisch en besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Drie hele mooie dingen, als je het aan ons vraagt. Door hun zachte en sentimentele kant voelen veel mensen zich direct aangetrokken tot Kreeften. Kreeft, maak er dus vooral gebruik van! Want er zijn heel veel mensen opzoek naar iemand zoals jij!

Tweelingen

Onze allemansvriend: Tweelingen. Door hun speelse karakter valt er altijd wat te beleven. Ze hebben humor, zijn loyaal en het is een fijne gesprekspartner… of nou ja, dat ligt er maar net aan. Tweelingen is een van de meest geliefde sterrenbeelden uit de dierenriem, want wie is nou niet gek op ze?

Leeuw

Na de kreeft is Leeuw één van de populairste sterrenbeelden onder mensen die online het meest gewild zijn. De Leeuw behoort tot de vuurtekens, deze types staan bekend als leuke, sociale en energieke lui. Ja, zo’n partner wil je toch hebben? Hun zelfverzekerde en charmante karakter laat de leeuw in ons los.

Weegschaal

Weegschalen kunnen een foto plaatsen, voor de rest van de middag op hun luie kont zitten en binnen no-time tientallen keren naar rechts worden geswiped. Zij hebben namelijk de perfecte glimlach. Door hun manier van doen, lopen en praten worden de meeste mensen tot over hun oren verliefd en is er geen enkele kans meer op een terugweg. Wist je dat Leeuw en Weegschaal een perfecte match vormen?