Heb je ooit het bed gedeeld met iemand waarvan je dacht: wow? Wat de vrijpartij nu écht goed maakte is je onduidelijk. Was het de connectie? Was hij of zij gewoon heel ervaren? Of was je sekspartner gewoon van nature al goed in bed? Wij hebben het antwoord voor je: het lag waarschijnlijk aan zijn of haar sterrenbeeld. Deze 3 sterrenbeelden zijn het beste in bed.

seks sterrenbeelden FEM FEM

Ram: Wild Animal

Prijs jezelf gelukkig als je een ram bent of met een ram het bed deelt. Rammen weten namelijk precies wat ze willen en hebben een enorme behoefte om dat zo snel mogelijk te realiseren. Urenlang voorspel hoef je dus niet te verwachten bij dit sterrenbeeld! Mocht je in bed belanden met een Ram, zul je je enorm begeerd voelen en gegarandeerd een wilde nacht beleven!

Stier: Gever van Genot

Waar je aan een Ram vooral ruige seks mee zal beleven, heb je met een Stier een gepassioneerde avond. Dit sterrenbeeld wilt jou namelijk alles geven wat je verdient. Stieren zijn daarom juist een enorme fan van voorspel en zullen je laten voelen als de mooiste persoon op de wereld. Hoewel vrijen met een Stier heel liefdevol kan zijn, hebben ze ook een aardige woordenschat opgebouwd in dirty talk.

Schorpioen: Seksuele Helderziende

Een Schorpioen heeft dan misschien niet te ideale eigenschappen voor een relatie, als bedpartner zijn de beste! Dit sterrenbeeld laat je een van de beste seksuele ervaringen uit je leven beleven. Schorpioenen lijken namelijk perfect aan te voelen wat jouw seksuele needs zijn. Of dat nou een romantische of turbulente nacht wordt maakt hen niet uit – ze zijn namelijk van alle markten thuis! Reken maar dat dit een onvergetelijke nacht wordt.

Lees ook: Say what? Zo weinig vrouwen krijgen een hoogtepunt tijdens seks