Iedereen heeft eten nodig. Maar waar de een tot 16:00 zonder iets te eten kan, is de ander na een uur al hangry. Misschien heeft dit wel iets met de sterren te maken. Deze sterrenbeelden worden super snel hangry.

Kreeft

Een Kreeft geeft het liever eigenlijk niet toe, maar wanneer hij of zij voor een langere niet eet kan diegene wel een beetje chagrijnig worden. Wanneer er al een klein dingetje anders gebeurt dan dat de Kreeft in gedachten had, is dat te merken aan hun humeur. Lekker gezellig is dat.

Schorpioen

Een Schorpioen is een erg emotioneel en gevoelig persoon. Wanneer het om eten draait kan ook hun hele mood ervan afhangen. Hebben ze honger? Dan kun je het beste uit de buurt blijven van een Schorpioen.

Maagd

Oh no… wanneer een Maagd hongerig is, is het niet gek dat hij of zij hangry is. Zij hebben namelijk het liefst alles onder controle en eten op vaste tijden. Wanneer dit niet lukt zijn ze niet te genieten.

Ram

Een Ram kan met een hongergevoel best wel bot en onaardig overkomen. Zij zullen dan ook altijd eerlijk zijn en laten weten hoe zij denken over dingen. Wanneer zij honger hebben, laten ze dat ook zeker niet onopgemerkt. Watch out!

Stier

Stieren staan bekend als de foodlovers van de dierenriem. Ze eten het liefst all day long! Wanneer ze lang niks te eten hebben kan je dan ook maar beter uit hun buurt blijven.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen absoluut geen geheim bewaren