Hou jij er van om te experimenteren en kan het niet te gek tussen de lakens, of wacht jij het liever af en vindt jij het veel fijner om een avondje te knuffelen? Iedereen is verschillend en iedereen heeft dan ook een ander libido. Gelukkig is niets goed of fout. Of je een hoog libido hebt kan liggen aan je sterrenbeeld. Wij hebben het op een rijtje gezet: vrouwen met deze sterrenbeelden hebben een hoog libido.

Waterman

Een waterman houdt van vrijheid, avontuur en is erg openminded. Ze zijn lustig en zitten vol met passie, niets is te gek voor een watererman in de slaapkamer. Een waterman neemt dan ook graag de touwtjes in handen en zit graag on top.

Schorpioen

Schorpioenen zijn mysterieus, verleidelijk en hebben dan ook een hoog libido. Een schorpioen is niet snel verliefd, maar als ze eenmaal gevoelens voor iemand hebben zijn ze dan ook écht verliefd. Dit is ook terug te zien in het libido van een schorpioen. Een schorpioen kan niet stoppen met denken aan die persoon, en aan de daad met die persoon.

Maagd

In tegenstelling tot zijn naam, wil de maagd vaak meer avontuurtjes dan haar lover kan geven. Ze vinden het leuk om te teasen en te plagen en zijn wel in om te experimenteren. Een vrijpartij met een maagd is dan ook gepassioneerd en alles behalve saai, voor jou én je partner.

Weegschaal

Als weegschaal ga je graag een connectie aan, zowel in een relatie als seksueel. Als weegschaal ben je dan ook extreem monogaam, loyaal en een toegewijde partner. Een weegschaal vindt het leuk om anderen te pleasen, maar zorgt er wel voor dat zij ook niet vergeten wordt.

Lees ook: Dit is waarom jij goed bent in bed (volgens je sterrenbeeld)