Daten is al lastig genoeg in deze tijden. Je loopt nou eenmaal niet zo gemakkelijk iemand tegen het lijf en daten via een datingapp blijkt ook een grotere uitdaging dan je in eerste instantie zou denken. Sommige sterrenbeelden kunnen hier wat minder goed mee omgaan. Deze drie sterrenbeelden belanden waarschijnlijk het snelst in een love triangle.

love triangle
Bron: Emily in Paris

Deze drie sterrenbeelden zullen het snelst in een love triangle belanden

Er zijn drie sterrenbeelden die meer gevoelig zijn voor het belanden in een love triangle. Déze sterrenbeelden zitten hoogstwaarschijnlijk in meer dan één relatie tijdens het daten.

1. Tweeling

Een Tweeling gaat er echt voor in haar datinglife. Ze is mega nieuwsgierig en laat dat het voortouw nemen wanneer je afspreekt met potentiële partners. Dat leidt er wel toe dat je soms per ongeluk in meerdere relaties tegelijk terecht komt. Je gaat met meerdere mannen het avontuur aan om ze beter te leren en voor je ’t weet, zit je er helemaal in. Je neemt het zelf allemaal niet zo serieus, omdat je er gelukkig van wordt om op die manier te ontdekken wat je wel en niet wil. Daarnaast lukt het je ook wel om jezelf er weer heel gemakkelijk uit te praten. Pas wel op! Niet iedereen kan jouw acties waarderen! Zorg er in ieder geval voor dat er geen miscommunicatie ontstaat.

2. Weegschaal

Waarschijnlijk ben je lichtelijk verbaasd dat je jezelf ziet op dit lijstje. Toch is het helemaal niet zo gek. Weegschaal vindt het namelijk enorm lastig om beslissingen te maken in het leven en dat geldt ook op romantisch vlak. Hoewel jij echt houdt van een old-fasion relatie, heb je ook enorm moeite om de juiste aan te wijzen tijdens het daten. Jij ziet simpelweg door de bomen het bos niet meer en weet niet wanneer je de juiste keuze maakt voor een partner. De druk is ook hoog, want het is lastig om te beslissen met wie jij zou willen settelen. Daardoor blijf je vaak hangen tussen twee (of meer) lover. Onthoud wel: het maken van geen beslissing kan vaak zorgen voor een rommelige situatie. Soms is het beter om de knoop door te hakken – ook al ligt teleurstelling op de loer.

3. Boogschutter

Boogschutter is een echte vrij geest. Je bent ook mega avontuurlijk en hebt daarom de neiging om niet meteen te settelen. Je bent eigenlijk altijd op zoek naar het volgende avontuur en wil dit ook in je relatie. Hierdoor hou je in je datelife alle opties open en wil je niet te veel druk leggen op één persoon. Daarnaast wil je ook door je partner altijd uitgedaagd worden. Het helpt voor jou om je te bevinden in meerdere, onserieuze relaties. Hier krijg je simpelweg de meeste energie van.