In je eentje op vakantie gaan kan misschien spannend lijken, maar veel mensen zweren erbij. Hoewel het een eng idee kan zijn om een solotripje te maken, staat het bij veel mensen hoog op de bucketlist. En deze sterrenbeelden moeten dat doel dit jaar nog waarmaken!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn heel sociaal, maar vinden het ook heel fijn om lekker alleen te zijn. In zijn eentje is de Tweeling vrij om zijn creativiteit de vrije loop te laten en nieuwe avonturen aan te gaan. Om deze reden vindt dit sterrenbeeld het dus heerlijk om lekker een solotripje te maken!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok vindt het hartstikke gezellig om met vrienden of familie te reizen. Ondanks dat vinden ze het nóg fijner om alles lekker op hun eigen tempo te doen. Hierom houden ze er niet van om naar toeristische plekken te gaan. Een Steenbok vindt het leuk om een mooie wandeling te maken, te gaan duiken of om gewoon lekker in de natuur te relaxen. Hij of zij vindt het heel fijn om hier lekker de tijd voor te nemen. Steenbokken hebben er dan ook een hekel aan als iemand hen opjaagt om sneller te zijn. Hierom is het fijner voor de Steenbok – en everyone else involved, om gewoon lekker in z’n eentje te reizen.

Lees ook

Deze tips maken jouw soloreis tot een succes

Waterman (20 januari – 18 februari)

Last but not least is ook een Waterman onmisbaar in dit rijtje. Een Waterman vindt het heerlijk om lekker alleen te zijn met zijn of haar gedachten en wordt snel moe wanneer ze dag in dag uit omringd zijn door mensen. Dit is natuurlijk onvermijdelijk als je met een groep op vakantie gaat, waardoor het voor een Waterman fijner is om een solotripje te maken. Hun favoriete bestemming? Je raadt het waarschijnlijk al: een lekker rustig, afgelegen plekje. Het liefst een onbewoond eiland of zo ;).