De zevenentwintig jarige Emelie Natascha Lindmark komt uit Zweden, maar woont op dit moment in Barcelona. Ze laat zien dat je met basic items ontzettend veel leuke looks kunt creëren. Hier maakt ze de mooiste kiekjes van en deelt deze met haar 794 duizend volgers. Om jou wat inspiratie te geven, hebben wij haar leukste looks op een rijtje gezet!

Stippen blouse

Stippen zijn weer helemaal hotHet is een opvallende trend en daarom kan je het het beste combineren met neutrale items. Hoe leuk is deze look? De items zijn vrij simpel, maar de stippen blouse maakt het nét even wat speelser. Hieronder staan een paar soortgelijke items, zodat je deze outfit zelf ook kunt creëren.

Een bericht gedeeld door EMELIE (@emitaz) op

stippel blouse
mom jeans
riem

All-Black

Een All-Black outfit saai? Echt niet! Als je het leuk weet te combineren, kan het juist ontzettend stijlvol zijn. Hoe leuk is deze comby? De stippenpanty geeft een leuke touch aan het geheel. En de schoenen met strik maken de outfit helemaal af. We love it!

Een bericht gedeeld door EMELIE (@emitaz) op

Schermafbeelding 2018-03-08 om 13.46.18
stippen
schoenen

Geruite broek

De broek met print zien we nu overal terugkomen. Of het nou met stippen, ruitjes of strepen is. Het blijft allemaal leuk. De gele trui matcht perfect met de geruite broek en maakt het nét even wat specialer. De bikerboots geven een stoere twist aan het geheel. So pretty!

Een bericht gedeeld door EMELIE (@emitaz) op

hmgoepprod
geruit
biker

Wat is jouw favoriete look?

Lees ook: de stijlvolle looks van Negin Mirsalehi onder de loep.