Next level strijken doe jij voortaan met één van de nieuwste pareltjes van Action. Action verkoopt namelijk een prachtige roségouden stoomstrijkijzer die jij sowieso moet hebben. Lees snel verder, want wij vertellen je alles over dit pareltje.

stoomstrijkijzer
Bron: Action

Kleding wassen

Kleding wassen is een must, maar leuk is anders. Je moet er wat voor over hebben om je kleding een fris geurtje te geven. Het kost een hoop tijd om het hele riedeltje van wassen te doorlopen. Eerst de was sorteren, vervolgens in de wasmachine, daarna ophangen aan de waslijn, wachten tot het droog is, strijken en opvouwen en uiteindelijk ook nog is de kleding in de kast opbergen. Poeh een hele waslijst! Vaak beginnen we dan ook vol goede moed met de eerste stappen, maar gaat het halverwege het proces langzaam steeds moeizamer. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat kleding lang in de wasmand blijft liggen of ongestreken in de kast verdwijnt.

Want eh, geef nou toe: dat strijken is écht het minst favoriete klusje van het hele wasproces. Het klaarzetten van de strijkijzer en strijkplank is al een workout op zich en dan hebben we het nog niet eens gehad over het strijken zelf. Die kreukeltjes willen er namelijk nooit meteen in één keer uit dus je staat minstens tien minuten te strijken. Geen wonder dat we het liever ongestreken in de kast hangen wanneer het van de waslijn afkomt. Maar ja, dat is dan wel weer vervelend wanneer jij ’s ochtends haast hebt en precies die ongestreken blouse aan wil. Tijd voor verandering dus!

Stoomstrijkijzer van Action

Als je iets heel vervelend vindt om te doen, kun je het maar beter zo leuk mogelijk maken voor jezelf. Enne, dat betekent in het geval van strijken dat je gewoon het perfecte strijkijzer moet aanschaffen! Hij moet zó leuk zijn dat je hem er voortaan met plezier bij pakt en niets liever wil dan meteen aan de slag gaan. Gelukkig hoef jij niet aan die zoektocht te beginnen, want dat hebben wij al gedaan. Enne, we hebben een pareltje te pakken. Althans, dat vinden wij dan.

Action verkoopt nu namelijk een pareltje van een stoomstrijkijzer. Wat hem dan zo perfect maakt? De kleur! De stoomstrijkijzer is namelijk helemaal roségoud en dat kunnen wij wel waarderen. Chiquer kan niet, dus hij zal niet misstaan in huis. Verder functioneert hij trouwens ook prima – ook belangrijk. Hij heeft een variabel temperatuurcontrole, bevat een anti-druppelfunctie en bevat ook een verticale stoomfunctie zodat je met gemak hangende kleding kunt stomen. Ja, dat lees je goed. In sommige gevallen hoeft die irritante strijkplank dus niet uit de berging gehaald te worden!