We kunnen allemaal onwijs genieten van lekker eten, maar dat is dan lang niet altijd gezond. Natuurlijk mag dat ook zeker, maar het zou fijn zijn om ook te genieten van gezond eten. Het vinden van genoeg inspiratie voor een gezonde maaltijd kan wel eens moeilijk zijn, dus gingen wij op onderzoek uit. We kwamen het strakke eetregime van Selling Sunsets Chrishell Stause tegen – en daaruit kunnen we genoeg inspiratie opdoen.

Selling Sunset

We genieten inmiddels al een aantal jaren van de dramatische ontwikkelingen in de seizoenen van Selling Sunset en kunnen ons geen leven zonder meer voorstellen. Chrishell Stause, één van de makelaars, blijft ons verbazen. Als er iemand weet hoe ze in shape moet blijven, is het Chrishell wel. We zijn dan ook razend nieuwsgierig naar haar voorkeuren in de keuken.

Het eetregime van Selling Sunsets Chrishell Stause

Chrishell Stause kiest eigenlijk voor the best of both worlds. Zo kiest ze namelijk voornamelijk voor gezonde gerechten, maar wisselt ze het regelmatig af met ongezonde gerechten. Ook is ze zeker in voor een glaasje wijn op z’n tijd. Dit klinkt als dé droom op het gebied van gezonde eetschema’s, toch?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chrishell (@chrishell.stause)

Ochtend

Chrishell Stause begint de dag het liefst met een flinke kop koffie en wij begrijpen heel goed waarom. Dat is nu eenmaal de beste manier om op te starten! Daarna kiest ze voor een stevig ontbijtje. Dat stevige ontbijtje met eieren en kaas zorgt ervoor dat ze haar buik goed vult, waardoor ze de rest van de dag minder snel zal grijpen naar ongezond eten. Smart!

Overigens heeft Chrishell net als wij lang niet altijd de tijd om uitgebreid eieren te bakken, dus er is uiteraard een back-up plan. Als ze wat minder tijd heeft kiest ze bijvoorbeeld voor fruit als een banaan met pindakaas óf een goed vullende eiwitreep.

Middag

Tijdens de lunch probeert Chrishell veel groenten toe te voegen aan hetgeen wat ze eet. Ze gaat dan vaak voor een combinatie van meerdere groenten zoals mais, broccoli en wortels met vis. Ook is ze niet vies van lekker veel fruit en kan het voor haar nooit genoeg. Aardbeien, appels of mango: ze vindt het allemaal heerlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chrishell (@chrishell.stause)

Avond

’s Avonds gaat ze vaak voor een maaltijd met veel groenten, zodat ze wel gezond blijft eten. Wat ze haast niet meer eet, is vlees. Ze is dan wel geen vegetariër (meer), maar probeert wel zo weinig mogelijk vlees te eten. Verder zorgt ze dat er altijd een gezonde maaltijd in de vriezer ligt, zodat ze dat kan pakken als ze te moe is om te koken. Handige tip!

Uiteraard vindt Chrishell het soms ook wel eens lekker om wat ongezonder te eten. In dat geval vindt ze het meer dan oké om een lekker pizza of sushi te eten. Ook sluit ze het liefst haar avond af met een toetje. Ze kiest dan voor de fruitige toetjes: strawberry shortcake of pineapple upside down cake. Stiekem is ze dus ook best een zoetekauw

Lees ook: Fan van Selling Sunset? Dan wil je deze serie ook sowieso zien