Relaxed op het strand liggen zonder dat je daarvoor een veel te duur bedje hoeft te huren? Met deze strandmatstoel van HEMA kan dat. Zeg maar dag tegen de te dure bedjes en de harde kiezels in je rug, want dat hoeft vanaf nu echt nooit meer!

strandmatstoel
Bron: HEMA

Relaxed op het strand liggen

Als je een dagje strand gaat óf echt voor meerdere weken op strandvakantie gaat, zul je er aan moeten geloven. Hele dagen op het strand chillen. We horen je denken: wat is daar nou mis mee? Nou ja, eigenlijk ook maar weinig natuurlijk. Je ligt de hele dag in het zonnetje, je kunt zo nu en dan een duik nemen in de zee en tussendoor doe je niets meer dan een boekje lezen of een balletje overgooien. Heaven. 

Toch kan de struggle zo nu en dan real zijn. Want waar ga je op liggen? Je kunt er voor kiezen zo’n overpriced bedje te huren, maar dan zul je je portemonnee moeten trekken. Dat is namelijk zeker niet goedkoop op veel plekken. De tijd van een gratis bedje bij een aankoop van een drankje is al-lang voorbij. Maar ja, liggen op het zand, of nog erger, op de kiezels, is het ook niet altijd. Na een tijdje voel je dat in elke spier van je lichaam.

Strandmatstoel van de HEMA

Dan toch maar dat bedje huren, toch? Gelukkig niet! Wij kwamen namelijk dé oplossing tegen bij één van onze favoriete winkels. HEMA verkoopt namelijk dé uitvinding van de eeuw. Ja, hij wint het zélfs van deze paraplu voor je telefoon – die eigenlijk ook onmisbaar is. Een strandmatje met een stoelfunctie! Maarre, wij noemen het gewoon even een strandmatstoel.

Deze mat is opklapbaar en neem je mee in de vorm van een tasje. Eenmaal op het strand klap je hem uit en kun je zelf kiezen in welke stand je hem wil. Je kunt hem uiteraard in een ligstand leggen, maar wil je liever rechtop zetten, kan dat ook gewoon! Het matje heeft overigens een fijne vulling dus het lijkt ook nog eens alsof je op de wolken zit. En: je hoofd kan heerlijk rusten op een speciaal hoofdkussentje.

strandmatstoel
Bron: HEMA
strandmatstoel
Bron: HEMA