Terwijl we aftellen tot we éindelijk het derde seizoen van Stranger Things kunnen bingen. Ben je ongeduldig? Ga dan richting Utrecht. Daar is namelijk sinds een aantal dagen iets voor de die hard fans…

stranger things-experience FEM FEM

Stranger Things Experience

Vrijdag 4 juli staat dan éindelijk het derde seizoen van Stranger Things op Netflix. Er bestaat natuurlijk al een escape room in Utrecht met La Casa de Papel als thema, maar nu is er ook speciaal iets voor Stranger Things. Het is geen escape room, maar in Hoog Catharijne in Utrecht staat momenteel een nagebootste Hawkins National Laboratory. Voor de deur staat er een bewaker die het extra beveiligd en omdat het momenteel nog is afgesloten voor pers en publiek.

Zo kom je binnen

De vraag is hoé je dan naar binnen zou kunnen. Nou, dat blijkt dus iets lastiger zijn dan gedacht. Om toegang te krijgen voor dit laboratorium heb je een cijfercode van 9 cijfers nodig. De puzzelstukjes om achter de cijfers te komen worden via het internet, tv en radio vrijgegeven en is het aan jou de taak om de cijfers te ontrafelen. Om het nog íets moeilijker te maken heb je niet alleen een code nodig, je moet ook je avontuurlijke skills uit de kast halen – dit zal namelijk nodig zijn als het je lukt om binnen te komen. Als je een echte avonturier bent én je de cijfers hebt geraden krijg je toegang tot deze mysterieuze Stranger Things ruimte… Durf jij het aan?

Screen Shot 2019-06-26 at 16.39.29 Screen Shot 2019-06-26 at 16.38.53

Mocht je de laatste trailer van het derde seizoen van Stranger Things gemist hebben, bij deze: