Ja, we blijven nog heel even in een Stranger Things mindset hier op de site. Na onze ode aan hun soundtrack en filminspiratie na het zien van het derde seizoen hebben we nog een manier gevonden om Eleven, Mike, Dustin and the rest of the gang nog iets langer in ons leven te houden. Het zal even duren voordat we een vierde seizoen kunnen verwachten maar tot het zover is, kunnen we ons vermaken met een Stranger Things Monopoly spel.

stranger things monopoly FEM FEM

Stranger Things Monopoly

Met de Stranger Things Collector’s Edition Monopoly speel je onder andere met de geliefde Eggo’s van Eleven, de hoed van Jim Hopper, een cassette-tape uit de jaren 80, de skateboard van Max én de vissershoedje van Steve van Scoop’s Ahoy. Je kunt eigenaar worden van de Starcourt Mall of je geld uitgeven aan de Fairgrounds waar dit seizoen onder andere de Fun Fair van 4 juli werd gehouden.

Naast de normale dobbelstenen is er ook een dobbelsteen met maar 4 kanten waarmee je als speler door de tunnels onder Hawkins kunt reizen en alle huizen en hotels die je normaal gesproken kunt kopen zijn vervangen door schuilplaatsen. Kortom, we willen dit.

stranger things monopoly FEM FEM Stranger Things Monopoly 2 FEM FEM
Beeld via Hasbro

Heb je niet zo heel veel met de hitserie van Netflix maar wel dol op spelletjes? Herbeleef je jeugd met deze spelletjes van vroeger.