Het is bijna Valentijnsdag, dus dat betekent dat de meest romantische dag van het jaar alweer voor de deur staat. Een dag die je leuk vindt als je in een relatie zit, maar het is ook een dag die niet leuk is als je single bent. Wij hebben hét drankje voor Valentijn waardoor het feest voor iedereen wat leuker wordt.

baileys milkshake

Baileys Strawberry & Cream

Iedereen kent de alcoholische versnapering Baileys wel. We weten inmiddels dat Baileys veel verschillende smaken heeft uitgebracht zoals bijvoorbeeld: Pina Colada, Birthday Cake, Tiramisu en Red Velvet Cupcake, maar kennen jullie deze smaak ook? De Baileys Strawberry & Cream is een van de meest geliefde smaken. Je proeft de lekkere smaak van aardbeien en vanille wat vermengd is met de originele Irish Cream.

Bij dit drankje wat viral gaat op TikTok maak je er een lekkere milkshake van. De kleuren combinatie past natuurlijk perfect bij Valentijnsdag – en bovendien schijnt die ook nog eens heerlijk te smaken. Het is ook nog eens leuke activiteit om samen dit drankje te gaan maken. Dus ren naar de supermarkt, haal de benodigdheden en verras je lover op de veertiende van februari. Mocht je nou single zijn, treur dan niet. Verras dan gewoon je beste vriendin.

Benodigdheden

Voor deze overheerlijke Baileys Milkshake heb je natuurlijk wel wat ingrediënten nodig, maar maak je geen zorgen. Waarschijnlijk heb je de helft al in huis want de benodigdheden zijn absoluut niet moeilijk. Deze ingrediënten zijn goed voor één milkshake.

  • Een paar bevroren aarbeien
  • Eén bolletje vanille-ijs
  • 5o ml Baileys Strawberry & Cream
  • 50 ml melk
  • Eén scheutje aardbeiensiroop
  • Slagroom

Om deze milkshake te maken heb je een blender nodig. Het is leuk om wat van de ingrediënten over te houden voor de garnering, dit is maar net wat je zelf wil.

Zo maak je ‘m

Je doet alle ingrediënten in de blender en dan hoef je ‘m eigenlijk alleen maar aan te zetten. Easy peasy dus. Vervolgens giet je de inhoud van de blender in een door jou uitgekozen glas.

Voor de garnering is het leuk om een aardbeitje aan de zijkant van het glas te doen. Een toefje slagroom erboven op, nog een beetje Baileys en aardbeiensiroop eroverheen en klaar is Kees.

Mocht jij het drankje nou met je lover drinken dan raden wij als finishing touch aan om twee rietjes in één glas te doen. Het is tenslotte wel Valentijnsdag, dus moet het natuurlijk wel een beetje romantisch zijn.

@liv.yah valentines/galentines day drink idea: baileys strawberries and cream milkshake 🍓💕 #baileys #baileysstrawberriesandcream #cocktail #milkshake #strawberry #cocktails #valentines #valentinesday #valentinesdayrecipes #vday #vdaygifts #valentinesdaygift #cocktailrecipes #cocktailparty #pinkcocktail #strawberrycocktail #valentinstag #valentinstagsgeschenk #galentinesday #galentines #cocktails30sec #galentinesparty #girlsnight ♬ Flowers – Miley Cyrus