Smul jij van romantische (kerst)films en -series en kan jij er eindeloos naar kijken? Dan hebben we iets waar jouw hart gegarandeerd gelukkig van gaat worden. Wist je namelijk dat er een streamingdienst bestaat met alleen maar feelgoodfilms en -series? Aangezien de dagen korter worden en het buiten veel kouder is, is dit dé tijd om lekker onder een deken op de bank onbeperkt romantische films te kijken met de streamingdienst WithLove.

WithLove FEM FEM

WithLove is dé meest romantische streamingdienst bomvol met de beste romantische films en drama’s. Terwijl andere streamingdiensten een vrij breed aanbod hebben om verschillende doelgroepen aan te spreken, richt WithLove zich bewust op de mensen die het liefst naar klassieke romkoms en feelgoodfilms kijken. Met in totaal al rond de 250 films, met elke week 5 nieuwe toevoegingen, heb je hier onbeperkt toegang tot liefdesfilms. En om je alvast te helpen met je keuze hebben wij alvast een aantal van onze favorieten voor jullie verzameld!

Hartenstraat

De heerlijke Nederlandse romantische komedie Hartenstraat is te zien op WithLove. Het verhaal draait om Daan die samen met zijn dochter boven zijn eigen traiteurzaakje in de Hartenstraat in Amsterdam woont. Naast hem opent modeontwerpster Katja een nieuwe modezaak genaamd Neuf, alleen hun eerste ontmoeting loopt niet bepaald soepel. Ook ontmoeten we nog meer buurtbewoners van de Hartenstraat zoals het homostel Rein en Jacob, rokkenjager Bas en de ietwat wijsneuzerige Saar. Afijn, saai is het absoluut nóóit in de Hartenstraat.

Two Night Stand

De term ‘one night stand‘ kennen we allemaal wel, maar wat gebeurt er als je twee nachten met elkaar slaapt? De pas afgestudeerde (en werkloze) Megan maakt, op aanraden van haar vriendin, een afspraak met een man voor een one night stand. De eerste nacht was niet echt succesvol maar door een sneeuwstorm zitten ze samen opgesloten en moeten ze verplicht elkaar beter leren kennen. Uiteraard zorgt dit voor de nodige awkward situaties…

A Christmas Cruise

Kerstfilms, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Dus hier een tip voor een heerlijk zoetsappige kerstfilm: A Christmas Cruise. Het verhaal gaat over een vrijgezelle dame die samen met vrienden mee gaat op een cruise om te kijken of het haar lukt om de liefde van haar leven te vinden. Ze ontmoet inderdaad iemand, maar is het nou echte liefde of een scharrel?

The Song

Wat doe je als je succes als singer-songwriter zo hard gaat, dat je jezelf niet meer in de hand kunt houden? De populaire country singer-songwriter Jed King ontmoet na een optreden de bloedmooie Rose. Ze trouwen, en het liefdesliedje wat hij voor haar schrijft wordt zijn grote doorbraak. Maar zodra hij op tournee gaat krijgt hij veel aandacht van andere vrouwen. Kan hij de verleiding weerstaan?

Christmas came early

Het is nog geen kerst maar toch hebben we al een soort kerstcadeau voor jullie. Wij mogen namelijk een jaarabonnement weggeven! Wat je moet doen is simpel: met je hier aan voor een proefabonnement en laat een berichtje achter op onze Facebook pagina waarom jij (of een vriendin) dit verdient!