Zo Frans, zo klassiek, zo vrouwelijk. De tijdloze blauw-wit gestreepte blouse is nooit uit en nooit echt in: het kan simpelweg altijd. Dit seizoen zien we toch weer heel veel van deze streepjesblouses in het fashionbeeld en dat vonden wij de perfecte reden om deze blouse even in de spotlight te zetten. Je kan hem namelijk op heel veel verschillende manieren dragen en wij laten je graag zien hoe.

Dress up

Het blauw-witte streepjes shirt is de perfecte keuze voor een kantoordag. Of je hem nu draagt met een chique trackpants en sneakers, juist eenvoudig met een mooie pantalon of meer uitgesproken met een opvallende pants: zolang je je outfit rustig en clean houdt kan hij elke dag weer opnieuw.

streepjesshirt-business streepjesshirt-business-femfem summerinthecity-shirt

Casual

Ook op je vrije dagen rock jij moeiteloos je klassieke blouse. Draag hem met dé flair van dit moment: de cropped flair voor een fashionable look of juist met een mooie boyfriendjeans voor de nonchalante look. Bandanaatje erbij, knoopje extra open: ready to go.

casual-streepjesshirt-femfem streepjesshirt-casual

Summer in the city

Op een mooie rok, in een variant van linnen of off te shoulder: zelfs met tropische temperaturen is de klassieke streepjesblouse dé go-to. Draag hem op een witte jeans of op een mooie geprinte rok voor de perfecte citylook.

summer-streepjesshirt-femfem summerinthecity summerinthecity-femfem

Shop hem hier:

streepjesblouse-ruches-femfem
Schermafbeelding 2017-07-20 om 15.58.20
Schermafbeelding 2017-07-20 om 15.53.05
hm-streepjesblouse-femfem