Draag jij al een stropdas? Niet? Nou dan is het tijd om er eentje te jatten uit je vaders kast want dit zal je must have accessoire zijn voor deze herfst.

Bron: Pinterest

He-le-maal in

Als we de najaarscollectie van Louis Vuitton, Gucci, Dior en Miu Miu moeten geloven, dan is de stropdas een must have voor dit seizoen. Geen onzin, zulke informatie krijgen we mee van grote namen. Naast catwalks zijn de stropdassen ook bij andere mensen te zien. Bezoekers van modeshows tijdens onder meer Kopenhagen Fashion Week droegen ’t lappie stof maar al te graag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @gucci

How to stropdas?

Maar goed, how to stropdas? Want we begrijpen zelf ook wel dat je het niet gaat stylen zoals ze dat op de catwalk doen. Je wilt het casual houden. Wij helpen je!

Kostschool vibes

Of je nou doet alsof je op een Engelse kostschool zit of dat je voor de Gossip Girl vibe gaat, dat maakt dit seizoen geen reet uit want het is hot!

Bron: Pinterest

Sexy Zuidas-advocaat

Oversized co-ord pakken zijn nu helemaal de shit, knoop je bloesje een beetje los en gooi er een stropdas overheen en moet je is zien hoe sexy dat er uitziet. Je zou zo uitgemaakt kunnen worden voor een trendy advocaat.

Bron: Pinterest

Zendaya doet het effe voor

Geen oversized pak, maar kijk hoe ze deze outfit rockt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Victoria de Angelis

Door haar kunnen we vrijwel zeggen dat ze ons minstens een keer heeft laten twijfelen aan onze seksualiteit. En ja met deze fit heeft ze het alwéér gedaan.

Sjaaltje

Vind je het maar niks om zo’n lap stof te dragen als het zou moeten? No worries, gelukkig boeit het niemand hoe je een stropdas draagt, dus kun je het gewoon als sjaaltje dragen. Het ziet ook nog eens super schattig uit!

Bron: Pinterest