Ben jij een veganist? Steeds meer mensen kiezen ervoor om ook vegan te worden. Het is natuurlijk jouw eigen keuze, maar sommige mensen vinden het best een beetje gek. Deze struggle komt vaak voor en wij hebben er nog een paar voor je op een rijtje gezet. Je herkent ze vast als je een vegan bent.

Obers om hulp vragen

Wanneer je aan de ober moet vragen of het gerecht dat jij wilt bestellen wel écht vegan is. You never know. 

via GIPHY

Meal prepping

Staat jouw keukenkastje ook zo vol met tupperware? Je hebt dit wel nodig, want als je van plan bent om weg te gaan is het fijn om een eigen maaltijd bij je te hebben. Het is soms wel irritant om nog een half uur in de keuken te staan terwijl je zo graag wilt slapen.

via GIPHY

Uitleggen aan mensen waar jij je eiwitten vandaan haalt

Best wel irritant, als je voor de zoveelste keer moet gaan uitleggen aan mensen dat je wél genoeg eiwitten binnenkrijgt. Als je gevarieerd eet en voldoende energie binnenkrijgt is er niks om je zorgen over te maken. Snap dat dan, haha.

via GIPHY

Wanneer mensen ongevraagd beginnen over hun eigen dieet

Waarom zouden mensen die vegan zijn alles willen aanhoren van anderen? Zelfs als je dezelfde voedselvoorkeuren hebt, kan je niet steeds bij ons aankloppen.

via GIPHY

Je ziet er nog ‘best’ gezond uit voor een vegan

Een opmerking die vaak naar je hoofd wordt geslingerd. Hoezo zou je niet gezond zijn? Alsof je anders bent dan andere mensen. No way! Je eet echt wel iets anders dan alleen salade hoor.

via GIPHY

Herkenbaar?

Lees ook: knappe ouders krijgen dochters