Vol trots je nieuwe studentenkamer aan je vader en moeder laten zien: we’ve all been there. Ook de 18-jarige Ella besloot haar moeder te verrassen met een kiekje van haar eerste eigen huisje. Ze stuurde haar moeder een foto van haar bed, maar vergat iets op te ruimen. Enne, dat eindigde in een eh… awkward situatie.

studentenkamer detail vergeten
Bron: @ella.martine

Voor het eerst op kamers

Toen Ella 18 jaar was, ging ze voor het eerst op kamers. De inmiddels 23-jarige zangeres uit Portland, Oregon in de Verenigde Staten kan dit moment nog als de dag van gisteren herinneren. Wat een leuke foto van haar kamer had moeten zijn, eindigde in een awkward situatie. Op de gestuurde foto was het bed van Ella namelijk te zien, maar aan het hoofdbord van het bed zat alleen wat vastgemaakt.

Als je goed kijkt, zie je boven de kussens iets aan het hoofdeinde zitten. Het zijn metalen handboeien die daar vast niet als decoratie hangen. Ella realiseerde zich niet dat de handboeien nog vast zaten en helaas is het haar moeder ook niet ontgaan. Aiii…

Keihard om gelachen

Aan de reactie van Ella’s moeder is wel duidelijk: de twee kunnen er samen erg om lachen. Inmiddels is het een aantal jaren verder en heeft Ella dit verhaal zelf op Twitter gedeeld. Want als je zoiets grappigs meemaakt, kan je er maar beter gewoon om lachen.

Inmiddels is Ella all grown up, 23 jaar en actief als zangeres. Ze zette in 2016 voor het eerst haar eigen muziek op Soundcloud en dit viel bij het publiek goed in de smaak. De zangeres heeft al een aantal singles uitgebracht op Spotify en is net haar eerste EP uitgekomen. Ze is op dit moment woonachtig in Nashville en zal vast met nog veel meer muziek komen. Benieuwd naar Ella? Wij zochten een paar kiekjes van haar op: