Een persoonlijk bericht naar vrienden en/of familie sturen om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Dit moeten Subway en Jayh Jawson ook gedacht hebben toen ze de handen ineen sloegen. De Subway Delivery komt de komende weken met de leuke actie ‘Message in a Sub’, met als doel een persoonlijk verhaal over te brengen naar een van je dierbaren.

Onder andere vlogsters Jamie Li en Widya Soraya en influencer Niek Marijnissen hebben al gebruik gemaakt van Jayh’s muzikale kunsten. Benieuwd wat het precies inhoudt? Lees dan snel verder.

jayh-johnson

Een beetje lief zijn voor elkaar

We hebben een mega bizar en intens jaar achter de rug en er is nog weinig vooruitzicht voor het aankomende jaar. Door het vele thuisblijven heb je wellicht net wat minder contact met je vrienden, familie of collega’s, maar wil je ze toch even laten weten dat je super trots op ze bent. Een dikke knuffel geven kan helaas niet, maar een ander in het zonnetje zetten wél!

Normaal gesproken gaan wij altijd naar de Subway om daar gezamenlijk een broodje te eten, maar dat kan nu helaas niet. Dat moet toch anders kunnen, dacht Subway. Zij verzonnen de muzikale delivery-actie ‘Message in a Sub’ om mensen te verrassen met een krachtige boodschap. In samenwerking met zanger Jayh Jawson gaat Subway langs jouw dierbaren om ze een persoonlijk gezongen bericht vanuit jou te bezorgen.

Personal message

Vlogster Jamie Li had een prachtige boodschap voor haar beste vriendin in petto. De tekst werd door Jayh gezongen op de melodie van zijn eigen single ‘Mooie Dag’. En die ging als volgt: “Blijf zoals je bent, zij is blij dat zij jou kent. Jij bent, jij bent. Mooi zoals je bent. Jij bent, jij bent, jij bent. Speciaal zoals je bent”.

Ook reality ster en influencer Niek Marijnissen verraste zijn goede vriendin Sanne met een lieve tekst gezongen door Jayh. De serenade, “We zien elkaar niet vaak. Uit het oog niet uit het hart. Er wordt aan jou gedacht. Uit het oog niet uit het hart”, kwam als een tranentrekker binnen.

Meedoen?

Wil jij ook een ‘Message in a Sub’ versturen? Je kunt van 10 januari tot 14 januari je vrienden en familie nomineren voor een sub bezorging van Jayh. Hoe je dit kunt doen? Ga naar de Instagram van Subway (@subwaynederland), laat onder de post weten waarom jouw uitgekozen persoon in het zonnetje gezet moet worden en wie weet staat Jayh op 16 januari ineens bij hem of haar op de stoep. *fingers crossed*

Gelukkig kun je, als je zin hebt in een sub, deze ook altijd nog online bestellen via o.a. Uber Eats!