Een ideale tijdsbesteding dit koude weekend: Suits bekijken. En mocht je nog helemaal niks hebben gezien van seizoen 6 dan is dit het moment want vanaf vandaag staan alle afleveringen van seizoen 6 op Netflix.

Suits seizoen 6 FEM FEM

Seizoen 6

De eerste tien afleveringen van seizoen 6 kon je al zien op Netflix, maar in totaal bestaat het uit 16 afleveringen. De laatste 6 afleveringen staan er dus vanaf vandaag op. En yes, Meghan Markle is in dit seizoen nog te zien.

Geheugen opfrissen

Even vergeten hoe seizoen 5 ook alweer is geëindigd? We kregen te horen dat Mike voor twee jaar de bak in moest nadat hij een deal had gesloten waarmee hij onder andere Harvey spaarde. Eigenlijk was dit het moment waar we de eerst vijf seizoenen naartoe leefde. Het moment dat Mike moest boeten voor zijn leugens. In het begin van seizoen 6 zie je Mike dus overleven in de gevangenis en is Harvey bezig met een deal om hem eruit te halen. Vanaf vandaag kun je zien hoe dat allemaal verloopt en mocht je nog niks hebben gezien van seizoen 6 dan kan je heel het seizoen nu in één keer bingen.

En voor iedereen die het heeft gemist, Suits gaat stoppen. Na seizoen 9 kunnen we helaas niet meer genieten van Harvey Specter. Maar gelukkig staat er nog genoeg ander moois op Netflix om te bingen.