De decembermaand staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om cadeaus te kopen voor je besties of je lover. Ben je nog op zoek naar een betaalbaar maar heerlijk cadeau? Dan heeft supermarktketen Vomar wellicht dé oplossing voor jou. Vomar verkoopt namelijk een giga Rituals deal waarbij je een pakket met verschillende producten kunt kopen. Enne, dat voor een prikkie! 

Rituals deal bij Vomar
Bron: @mariemittimittliv_

Rituals-pakket

Het Rituals-pakket is een perfect cadeau voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor je moeder, zus, vriendin of collega, dit pakket zal zeker in de smaak vallen. Het bevat namelijk verschillende producten met geuren die door veel mensen gewaardeerd worden.

Met dit cadeau geef je niet alleen heerlijke verzorgingsproducten zoals douchegel, bodycrème en handzeep, maar ook een stukje luxe en ontspanning. De producten van Rituals staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en heerlijke geuren. Het is dan ook een cadeau waar iedereen blij van wordt.

Dé perfecte cadeautip 

Wij zouden FEM FEM niet zijn, als we niet gratis cadeautips zouden geven. We weten hoe moeilijk het soms kan zijn. Maarre, de Vomar maakt het dit jaar wel heel makkelijk voor ons! De Rituals deal van Vomar heeft dan ook tal van voordelen. Ten eerste is het pakket verkrijgbaar voor slechts €15, wat een zeer scherpe prijs is voor de hoeveelheid producten die je krijgt. Normaal gesproken betaal je tegen de €30 voor dit pakket! Do we need to say more?

Ook heeft de Vomar verschillende soorten geuren liggen, waardoor er voor ieder wat wils is. Het zijn de heerlijke bekende geuren van Rituals. Je hoeft dus niet in te leveren op geur door de prijs. Want ze hebben van elke geur wel een pakket liggen! Wel merken we al meteen dat deze deal natuurlijk super snel gaat. Enne, dat begrijpen wij dan ook volkomen. Dit is er gewoon eentje die je niet kan laten liggen. Niemand om het cadeau aan te geven? No worries: je verdiend zelf ook wel een cadeautje voor de feestdagen toch? 

@emmagrootx Rennn!🏃‍♀️ maar de voorraad gaat intens hard, dus wellicht grijp je mis… #fyp #vomar #rituals #deal #korting #blackfriday ♬ origineel geluid – Emmagrootx

Het Rituals-pakket van Vomar is exclusief verkrijgbaar bij de supermarktketen zelf. Je kunt het vinden in de speciale feestdagenafdeling in de winkels van Vomar. Dus uh, waarom zit je nog te lezen eigenlijk? Trek een sprintje naar de Vomar!