Houd jij ook zoveel van speculoos? Dan zal jij hier vast blij mee zijn. Dirk verkoopt nu van Smoeltjes een speculoos stroop en dat voor een heel goedkoop prijsje.

smoeltjes speculoos stroop

Speculoos stroop

We kennen natuurlijk die lekkere speculoos koekjes, maar tegenwoordig bestaat er ook speculoos stroop. Je kan de topping op van alles doen. Op je kwark, havermout, ijsje of zelfgemaakte ijskoffie of milkshake. De topping maakt je zoete maaltijd nét even wat meer af.

Dirk

Zo’n speculoos stroop vind je niet makkelijk in de winkel, maar gelukkig kan je er bij Dirk nu wel eentje halen. Ze verkopen de stroop van het merk Smoeltjes, dat merk kennen we allemaal wel. Het is zeker een aanrader om te halen als je van speculoos houdt en wat ook héél fijn is, is dat je de topping voor maar €1,19 scoort! Let wel op, want het is helaas een tijdelijke actie. Je kan de topping halen van 8 t/m 14 maart. Dus loop niet, maar ren naar de Dirk!

TikTokker @jazzmusaly heeft het alvast voor ons uitgeprobeerd. Zij had de topping over haar Brinta met aardbeien en banaan heen gedaan. Ze vond het zelf ook heel erg lekker en ze raadt het zeker aan.

@jazzmusaly Smoeltjes speculoos stroop in de aanbieding bij Dirk 😍 #foryou #foryoupage #fyp #speculoos #smoeltjes #aanbieding #rennaardirk #dirkaanbieding #ontbijtidee #nieuw ♬ origineel geluid – Jazz Musaly