Een sociale community van vrouwen die hunkeren naar het leiden van een uitzonderlijk leven en een voorliefde voor een gezonde levensstijl hebben. Supershe Island is een eiland alleen voor vrouwen en vanaf juni 2018 is dit droomeiland geopend.

supershe-island-alleen-voor-vrouwen-femfem

Women only

Een eiland waar je je volledig kunt focussen op jezelf, zonder afleiding van mannen. In juni 2018 wordt dit eiland in Finland officieel geopend en heb jij de mogelijkheid om hier te verblijven. Op slechts 1,5 uur vliegen van Helsinki airport kun je je al in dit vrouwenwalhalla wanen.

Het idee

Kristina Ruth, de oprichtster van Supershe, is helemaal niet anti-mannen. Misschien mogen ze in de toekomst ook wel op bezoek komen. Maar het basisidee van Supershe Island is dat vrouwen die hetzelfde in het leven staan er volledig tot rust kunnen komen en helemaal tot zichzelf kunnen komen. Echter, is dit geen goedkope vakantie. Voor een week op het eiland tik je maar liefst 35oo dollar neer. Ook zijn er nog een aantal strenge eisen voordat je boeking wordt geaccepteerd. Je moet namelijk al lid zijn van de Supershe members. Bovendien wordt je, voordat je boeking geaccepteerd wordt, doorgelicht om te kijken of je op het eiland past. Maar, we moeten zeggen, de natuur op het eiland is prachtig en je komt terecht in een super mooi, gezellig en knus huisje. Moet je wel wat voor over hebben dus.

Lees ook:

Gewoontes die gelukkige vrouwen hebben.