SUSHISAMBA is gevestigd in Las Vegas, Miami Beach, Londen, New York Ciy en nu dus ook Amsterdam. Alleen hier vind je een mix van Japan, Brazilië en Peru in één. Zoals de titel al zegt: beter kan niet! Mensen die bij SUSHISAMA hebben gegeten spreken van een ‘Unieke ervaring’. 8 september openen ze hun deuren in hartje Amsterdam. Het restaurant zal te vinden zijn op het Max Euweplein, wat net naast het welbekende Leidseplein ligt.

Een unieke ervaring

Het deel van het pand waarin SUSHISAMBA is gevestigd was voorheen gewoon een onderdeel van het casino, maar hier is nu niks meer van te herkennen. Er staat nu een mooie open keuken, in het midden staat de sushibar, groot terras met uitzicht op Singelgracht en dé grote oranje boom die in ieder filiaal te vinden is. Dus als jij hier geniet van je heerlijke sushi heb je het idee dat je in New York, Miami, Londen of Los Angeles bent.

Top kwaliteit

Je kunt hier naast lunch en avondeten ook brunchen en daarvoor hebben ze een iets andere kaart. Er deze kaart staat namelijk vol zoete en hartige gerechten zoals quinoa pannenkoeken en lobster eggs benedict (geloof me, dit wil je). Het menukaart in Amsterdam zal weer verschillend zijn dan de andere, want ieder filiaal heeft zijn eigen kaart. De gerechten voor het menu in de hoofdstad zijn geïnspireerd door de historische culinaire cultuur van Amsterdam. Naast het heerlijke eten wat SUSHISAMBA serveert kun je er ook de lekkerste cocktails en whisky’s van hoge kwaliteit drinken. Het is nog niet open maar reserveren kan al!

Hierbij alvast een kleine sfeerimpressie van de andere locaties:

Schermafbeelding 2017-09-07 om 17.55.44 Schermafbeelding 2017-09-07 om 17.55.55 Schermafbeelding 2017-09-07 om 17.56.41
Foto’s: SUSHISAMBA

Ben jij een echte sushi-fan? Dan wil je deze items niet aan je voorbij laten gaan.