Suzan en Freek-fans opgelet: er komt een docu-serie over het duo. Iets wat we niet wisten nodig te hebben, en gelukkig kunnen we er (bijna) allemaal van genieten. Want deze streamingdienst heeft vrijwel iedereen.

Suzan en Freek docu-serie Netflix
Bron: @suzanenfreek

Suzan en Freek

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink vormen samen het duo Suzan en Freek. De twee kennen elkaar van de middelbare school en zijn sinds dat moment onafscheidelijk. Buiten het feit dat ze helemaal hotel de botel zijn op elkaar, kunnen ze het ook op een andere manier goed met elkaar vinden. Ze delen namelijk dezelfde hobby: muziek.

Het Nederlandse muzikale duo brak nog niet zo lang geleden door en sinds dat moment zijn de twee alleen maar meer terrein aan het winnen in de artiestenwereld. Ze scoren hit na hit en spelen regelmatig hun concert voor uitverkochte zalen. Maar is het allemaal zo leuk en fantastisch? En hoe gaat het achter de schermen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Tussen Jou en Mij

Netflix heeft zojuist ge-wel-dig nieuws gedeeld: Suzan en Freek lanceren een docu-serie van hun carrière, maar ook hun leven. En het is niet altijd even makkelijk. Zo hoor je Freek zeggen: “Ik wil gewoon, wat privé moet gewoon privé zijn. Dat is het laatste stukje van ons, want nog van óns is”.

“We zijn gewoon entertainment geworden”, hoor je Suzanne ook zeggen. Wij zijn natuurlijk meer dan benieuwd naar deze serie, want we kunnen ons voorstellen dat het voor deze twee niet makkelijk is geweest. En nu nog steeds niet.

Release

Veel meer dan dit weten we tot nu toe niet, behalve dat het vanaf volgend jaar op Netflix te bingen is. Een exacte datum hebben we niet, hopelijk zullen we die zo snel mogelijk te horen krijgen!