Afgelopen vrijdag kwam de documentaire van het meest succesvolle duo van Nederland op dit moment uit, namelijk Suzan en Freek. Tijdens het drukste jaar van hun carrière heeft er constant een cameraploeg met het stel meegelopen. En in samenwerking met Netflix is de documentaire Tussen jou en mij’ nu te zien op de streamingdienst.

Suzan en Freek Netflix documentaire Tussen jou en mij open relatie
Bron: Netflix

Tussen jou en mij

Suzan en Freek is het bekendste Nederlandse duo op dit moment. Buitenom dat ze twee love birds zijn kunnen ze samen ook nog eens geweldige muziek maken. In 2018 brak het koppel door met het nummer ‘Als het avond is’. Daarna waren ze niet meer uit de hitlijsten weg te denken.

De twee Achterhoekers staan aan het begin van het drukste jaar van hun carrière als ze op het idee komen om alles vast te leggen. Ze gingen met het idee naar Netflix toe en dat bleek een uitstekende zet, want de streamingdienst had hetzelfde idee en waren dus meteen enthousiast. Vanaf dat moment worden hun levens vastgelegd, van hoe ze klein zijn begonnen met een clubtour in Arnhem tot een uitverkochte show in de Ziggo Dome.

Ook zien we in de documentaire de interviews die het muzikale duo aflegt met verschillende radio stations. Eén interview viel ons wel heel erg op.

Radio interview 100% NL

Tijdens een interview met 100% NL stelt de dj wel een hele opmerkelijke vraag: “Misschien een heftige vraag om aan het begin te stellen, maar hebben jullie ook een soort wildcard of zo? Dat jullie een keer met iemand anders zouden mogen ‘dansen’ of los van elkaar.” Waarop Suzan antwoordde: “Wat een bijzondere vraag. We hebben een open relatie…” grapt ze. “Nee. Nee, we hebben geen wildcard, nee.”

In de auto onderweg naar huis bespreken ze die vraag nog even samen. Freek vond het duidelijk geen leuke vraag en overweegt om aan het radiostation te vragen of ze dat desbetreffende stukje uit de uitzending willen halen. “Wat privé is, moet gewoon privé zijn. Dat is het laatste stukje van ons wat nog van ons is”, aldus Freek.

Vervolgens laat Suzan weten dat ze de mening van Freek deelt. “We zijn entertainment geworden, maar zijn ook gewoon nog mensen. Soms denk je: dat zou je een bevriend koppel ook niet vragen. Het is een beetje respectloos, als je je ongemakkelijk voelt bij de vraag dan moet je hem ook niet stellen”, zegt Suzan.

Lovende reacties

Het koppel laat twee dagen na de release van hun documentaire via hun Instagram weten dat ze zijn overspoeld met lieve berichten over de documentaire. “Dankjewel voor alle liefde, twee heeeele dankbare mensen hier”, aldus het succesvolle koppel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)