Na zeven lange jaren van wachten en bureaucratische rompslomp is het eindelijk zover: Sylvia Geersen is officieel gescheiden van haar Mexicaanse ex-man. Het heeft even geduurd, maar de hindernissen die ze moest overwinnen om deze juridische knoop te ontwarren, waren zeker geen kleinigheid.

Echtscheiding Sylvia Geersen
Bron: @sylviageersen

Sylvia Geersen en haar ex-man

De voornaamste reden voor deze vertraging van de scheiding was het feit dat Sylvia Geersen en haar ex-man in Mexico in het huwelijksbootje stapten. Enne, iedereen die bekend is met de Mexicaanse bureaucratie weet dat deze niet bepaald bekend staat om haar efficiëntie.

Opvallend was het feit dat haar ex-man na de scheiding nog steeds naar haar terugverlangde. Dit wijst er toch maar weer op dat Sylvia een diepe indruk op hem heeft achtergelaten. Toch maakte Sylvia heel duidelijk dat ze haar toekomst elders zocht en dat ze vastbesloten was om door te gaan zonder hem.

Sylvia toonde de moed en vastberadenheid om haar leven weer in eigen handen te nemen. Ze had besloten om de scheiding eenzijdig door te laten gaan, zodat ze daarna officieel als vrijgezel door het leven kon gaan. Enne, dit leven als vrijgezel werkt gemarkeerd door haar deelname als De Bachelorette.

Sylvia en Joris

Sylvia sprak dan ook in veel interviews over haar verlangen naar een partner die haar met respect behandelt en tegelijkertijd in staat is om haar op haar plek te zetten wanneer dat nodig is. Ze beschouwt een man als het hoofd van de familie en zocht iemand op wie ze kan rekenen en tegen wie ze opkijkt. Enne, misschien heeft ze deze droomman wel gevonden in het datingprogramma De Bachelorette, namelijk onze enige echte Joris.

Nu de scheiding eindelijk is afgerond, heeft Sylvia het nieuws met trots gedeeld op haar Instagram Story. Ze plaatst een foto van de officiële bevestiging van de scheiding. Het is een belangrijke mijlpaal in haar leven, en het geeft haar de mogelijkheid om te genieten van haar vrijheid samen met Joris zonder enige juridische belemmeringen.

Scheiding Sylvia Geersen en ex-man
Bron: @sylviageersen

Misschien wacht er wel een nieuw hoofdstuk in haar leven, zoals een huwelijk met Joris! Maarre, dat blijft vooralsnog speculatie. Ook gaan er namelijk wat geruchten rond dat Sylvia en Joris helemaal niet meer samen zijn. Sad!

De toekomst is dus nog iets onzeker, maar Sylvia heeft bewezen dat ze vastberaden en veerkrachtig is. Maar hoe dan ook is ze klaar om te omarmen wat er ook op haar pad komt. Enne, stiekem hopen wij nog steeds dat dat wel echt Joris is.