Sylvia Geersen wist kijkers van De Bachelorette niet alleen te verbluffen met haar gezellige innerlijk, maar ook met haar prachtige uiterlijk. Sylvia werkt er keihard voor om er zo uit te zien – en haar geheim wil ze nu ook met haar volgers delen.

sylvia geersen
Bron: @sylviageersen

Fit lichaam

Sylvia verscheen natuurlijk in De Bachelorette, maar daar dankt zij haar bekendheid niet aan. De brunette werd eerder al bekend door haar deelname aan Holland’s Next Topmodel en verschillende andere programma’s. Na haar deelname aan HNTM timmerde ze keihard aan de weg als model en nog steeds heeft ze regelmatig klussen.

Werk je als model, dan is het belangrijk om je eigen shape te behouden. Voor Sylvia houdt dit in dat ze gezond eet en regelmatig sport. Dit deelde ze al eens tijdens haar deelname aan het liefdesavontuur, maar blijkbaar werd ze na het programma overspoelt met specifieke vragen over haar voedingspatroon. En daarom heeft de beauty iets speciaals gelanceerd.

Eigen voedingsschema

Via Instagram maakte Sylvia namelijk bekend dat ze een eigen voedingsschema heeft gelanceerd. “Sinds de zoektocht naar mijn ware liefde heb ik enorm veel vragen gekregen wat ik dagelijks eet om fit te blijven. Daarom stel ik het voedingsplan wat ik zelf volg nu ook beschikbaar aan jullie”, schrijft ze op haar eigen website.

Wat het precies inhoudt? Je kunt je aanmelden voor een programma en vervolgens elke week een op maat gemaakt voedingsschema met gevarieerde en betaalbare recepten ontvangen. Ook deelt de beauty een boodschappenlijst, zodat je alle gezonde items gemakkelijk in huis kan halen.

Fit couple

Het moge duidelijk zijn dat het voedingsschema van Sylvia in de smaak valt, want lover Joris is er al mee aan de slag gegaan. Via Instagram Stories deelt hij namelijk dat hij is begonnen met het gloednieuwe schema. Oftewel: de twee zijn een heus fitcouple.

Wil je dus wat aan je lijf veranderen, maar weet je niet goed wat je moet eten, dan kan Sylvia je daarbij helpen. De brunette wil echter wel duidelijk maken dat dit echt niet makkelijk is, en ook zij wel eens struggelt met haar gewicht. “Ook ik ben weleens aan het struggelen met mijn lichaam. Ik ben er in de afgelopen jaren achter gekomen dat voeding echt zóóó belangrijk is. Diëten is een korte termijn oplossing. Een gezond voedingspatroon is de sleutel tot succes. Ik doe er alles aan om goed voor mijn lijf te zorgen en mijn shape te behouden, want dan zit ik veel lekkerder in mijn vel”, schrijft de brunette. Dus, het geheim achter Sylvia haar gezonde lijf? Daar kunnen we nu eindelijk wat duidelijkheid over krijgen.