Sylvia Geersen heeft een indrukwekkende gewichtsverlies onthuld. Op Instagram heeft de voormalig bachelorette en model een video gedeeld waarin ze vol enthousiasme praat over haar recente verlies van maar liefst 13 kilo in slechts drie maanden tijd. Wow! Ze is trots op deze prestatie en deelt dit graag met haar volgers.

Sylvia Geersen gewichtsverlies
Bron: @sylviageersen

Sylvia Geersen

Na haar verschijning in het programma De Bachelorette kreeg Sylvia Geersen veel vragen over haar dagelijkse voedingsgewoonten en geheimen om fit te blijven. Nu deelt ze, gedreven door haar passie voor sport en gezonde voeding, waardevolle tips en inzichten op haar Instagram.

Sylvia’s toewijding aan een actieve levensstijl is niet onopgemerkt gebleven. Haar betrokkenheid bij sport en voeding heeft geleid tot opvallend gewichtsverlies. In een Instagram Story laat ze niet alleen haar transformatie zien, maar ook de vastberadenheid en discipline die ze heeft ingezet om haar doelen te bereiken.

Kapitein Joris

Naast de indrukwekkende kilo’s die ze is verloren heeft Sylvia ook openhartig gesproken over haar relatiestatus met Joris, haar partner sinds De Bachelorette. Er waren geruchten over een mogelijke breuk, maar Sylvia heeft duidelijkheid gegeven.

In een recent interview met RTL Boulevard verklaarde Sylvia dat ze zielsveel van Joris houdt en voor altijd bij hem wil blijven, maar dat ze elkaar al bijna twee maanden niet fysiek hebben gezien, alleen via FaceTime. Ze erkent dat de situatie uitdagend is, maar benadrukt hun diepe genegenheid voor elkaar. Ze voegt eraan toe dat hoewel het niet makkelijk is geweest, ze veel van elkaar houden.

Sylvia blikt ook terug op haar liefdesavontuur in De Bachelorette en onthult dat het een ware rollercoaster was. Het leek alsof ze aan elkaar waren gekoppeld en alle normale dateringsstappen werden overgeslagen. De uitdagingen van een langeafstandsrelatie maken het niet eenvoudiger, maar Sylvia maakt duidelijk dat ze voor elkaar vechten en geen opgevers zijn.

Scheiding

Deze moeilijke periode kwam hoogstwaarschijnlijk ook door de scheiding met haar ex-man die telkens maar niet rond kwam. Nu de scheiding eindelijk is afgerond, heeft Sylvia het nieuws met trots gedeeld op haar Instagram Story. Ze plaatste een foto van de officiële bevestiging van de scheiding. Enne dit geeft haar de mogelijkheid om te genieten van haar vrijheid samen met Joris. Sylvia voelt zich met dit nieuws dus letterlijk en figuurlijk wat lichter!

Wij hopen dan ook heel erg dat alles goed blijft gaan tussen Joris en haar. Enne, we zijn vooral benieuwd naar eventuele toekomstplannen voor de twee!