We zien Sylvia Geersen al een aantal weken shinen in de Bachelorette. In de aflevering van vandaag is te zien dat Sylvia op date gaat met Joris en een gesprek heeft waarin ze zich beiden kwetsbaar opstellen. Tijdens dit gesprek vertelt Sylvia een shocking verhaal over haar ex.

sylvia-geersen-de-bachelorette-hefitge-onthulling-ex-vriend
Bron: @sylviageersen

De Bachelorette

Er staan inmiddels alweer zeven afleveringen op Videoland van de Bachelorette. In de afleveringen kunnen we zien hoe Sylvia een band met de mannen opbouwt en wellicht ook nog verliefd wordt. Er blijven natuurlijk steeds minder mensen over en de mannen hebben zelfs hun interesse naar de Bachelorette uitgesproken. Sylvia heeft enorm leuke dates met de mannen. Tijdens deze dates komt ze er ook langzamerhand achter voor welke man ze misschien wel vlinders in haar buik gaat voelen.

Vandaag is aflevering zeven online gekomen op Videoland. De aflevering zit weer vol met leuke momenten, maar er zit ook een moeilijk moment in. Halverwege de aflevering gaat Sylvia namelijk op date met Joris. Tijdens deze date stellen ze zich beide kwetsbaar op en hier komt een moeilijk gesprek uit. Sylvia vertelt namelijk over de heftige relatie die ze met haar ex heeft gehad.

Op date met Joris

Halverwege de aflevering kiest Sylvia kapitein Joris uit om mee op date te gaan. Ze zitten in een enorm mooie setting met een lekker drankje in hun hand. Ook staat de tafel bomvol met lekker eten. Al snel wordt het gesprek wat diepgaander. Sylvia vraagt aan Joris uit wat voor een gezin hij komt. “Ik kom uit een best groot gezin. Ik heb drie oudere broers, twee oudere en één jongere. Enne, ja mijn vader natuurlijk”, antwoord Joris. “En je moeder?”, vraagt Sylvia. “Die is er helaas niet meer. Ze is in 2014 overleden”, vertelt Joris. De kapitein is niet de enige die zich kwetsbaar opstelt tijdens deze date. Sylvia vertelt namelijk over de periode met haar ex-vriend.

Heftige periode

“Afgelopen jaar had ik wel echt nodig om te herstellen van mijn laatste relatie, want deze was heel heftig”, begint de Bachelorette haar verhaal. “Mijn ex-vriend was heel agressief, hij schold mij altijd uit en hij heeft mij een hele harde gooi gegeven waardoor ik in glas terecht kwam. Het was een bierpul en dat glas was gebroken. Ik viel hier met mijn arm in”, vervolgt Sylvia haar verhaal terwijl ze haar litteken aan Joris laat zien. Joris is er even stil van. “Tot op het bot en mijn pols was ook door. Het glas ging er recht in. Dus ik heb daar heel lang van moeten herstellen. En nu werkt mijn hand ook voor maar 30 procent”, sluit de Bachelorette haar verhaal mee af. Tot slot laat Sylvia weten dat ze er zelf bovenop is gekomen en ze nu sterker dan ooit is.

Joris en Sylvia vinden het beide enorm fijn dat ze dit soort kwetsbare verhalen met elkaar kunnen delen. Ze beginnen een connectie te krijgen, dus wij zijn benieuwd: gaat er tussen deze twee iets opbloeien?