Sylvie meis kennen we als presentatrice, actrice en model. Ze ziet er altijd prachtig uit, maar vandaag op Instagram laat de blondine haar nieuwe look zien. We kunnen er niet over uit hoe mooi ze eruit ziet.

sylvie meis andere look
Bron: @sylviemeis

Krullenbol

Het haar van Sylvie (en zij zelf ook) ziet er altijd perfect uit. Van mooi opgestoken haar, naar een mooie slag of steil haar, gaat ze dit keer voor een totaal andere look. De blondine heeft haar haren namelijk helemaal gekruld. Er is niks meer te zien van haar lange lokken. En niet heeft ze alleen haar haren gedaan, maar schittert ze ook in een zilveren jurk met kristallen. “Serving sparkle like it’s disco heaven”, plaatst ze onder haar foto. Ze inmiddels 44 jaar, maar ziet er absoluut niet uit alsof ze de fourties heeft behaald. Ze ziet er prachtig uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Uit de comments blijkt dat niet alleen wij de nieuwe look van Sylvie geweldig vinden. “Oehhh deze look 😍😍” en “Gorgeous ❤️🔥” klinkt het in de comments.

Creëer de look zelf

Wil jij je haar ook zo mooi hebben als Sylvie? Gelukkig kan je dat thuis zelf doen! Hieronder zie je een tutorial hoe je de look zelf creëert. Het enige wat je nodig hebt, is een dunne krultang en wat heatprotector. Om je haar net zo vol te krijgen, kan je met een kam je haar touperen.

@shelbstales Tight Curl Tutorial #hairtok #hairtutorial #hairtransformation #curlingiron #hairwandtutorial #bighair #curlyhair #curlyhairtutorial #hairstyles ♬ Forever – Labrinth