Sylvie Meis is de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest rondom de scheiding met haar ex-lover. Enne, het is weer raak. Dit keer niet over de scheiding, maar over een jurkje dat ze aan had bij een wedstrijd van de Hamburgse voetbalclub HSV. Op dit jurkje kwamen veel kritieken. De presentatrice heeft gereageerd op de reacties die ze heeft gekregen.

sylvie meis bijt van zich af na kritiek op pikant jurkje tijdens voetbalwedstrijd
Bron: @sylviemeis

Pikant jurkje

Op de Instagram van het bloedmooie model is te zien dat ze was uitgenodigd door het Duiste bedrijf Tarifcheck om een wedstrijd in Hamburg bij te wonen. Sylvie heeft gekeken hoe de voetbalclub HSV Nürnberg met 3-0 wist te verslaan. Ze kreeg alleen veel kritieken op haar aanwezigheid. Ze had namelijk een nogal pikant blauw jurkje aan voor iemand die een voetbalwedstrijd gaat kijken. Na de wedstrijd plaatste ze op Instagram een post met persfoto’s die er waren gemaakt. Sylvie heeft namelijk ook nog een voetbal van de club gesigneerd. En onder deze post barstte de reacties los. Mensen vanuit heel Europa en in allerlei talen hebben hun mening over de outfit die de blondine droeg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Veel kritieken

Onder de foto zijn haast geen positieve reacties te bekennen. Haar volgers geven hun ongezouten mening over dat dit jurkje toch echt te pikant is voor een voetbalwedstrijd. Ze kreeg reacties als: “Sylvie is op zoek naar een nieuwe miljonairspeler!” Ook vragen mensen zich af waarom ze zó naar een voetbalwedstrijd gaat. Hoewel negentig procent van de reacties negatief zijn, bestaan enkele reacties uit mensen die het voor haar opnemen. Zo reageert iemand: “Sjonge laat haar met rust. Ze is uitgenodigd dan zit je in een skybox en dat is feestelijk. Can the woman breath? Ik kijk een beetje naar de foto’s van de zure wijven met commentaar, dat zegt al veel. Zo’n jurk zouden jullie niet eens over je kuiten krijgen. En zelfs al zou ze weer op zoek zijn wat gaat jullie dat aan?? Stelletje zure Karens!”

Sylvie heeft nu ook zelf van zich afgebeten. Via haar Instagram Story reageert de actrice op de kritieken.

Reactie Sylvie

De kritieken gingen Sylvie even te ver. Ze heeft erop gereageerd via haar Instagram Story. “Voor iedereen die zich ‘lief’ zorgen maakte over dat ik in die blauwe jurk naar de wedstrijd zat te kijken… U kunt allemaal ademhalen en kalmeren, want zo was ik gekleed tijdens mijn perswerk. En ik heb de jurk buiten gewoon aangehouden.” De blondine kan er niet met haar hoofd bij en sluit haar verhaal verontwaardigd af.

sylvie meis reactie op kritieken blauw jurkje
Bron: @sylviemeis