Sylvie Meis, bekend als Nederlandse presentatrice, actrice en ook nog is model. Die zit zeker niet stil. Deze prachtige vrouw moet wel bezig zijn met haar voeding om er zo goed uit te kunnen zien. Maar wat eet Sylvie dan zowel op een dag?

Alles wat Sylvie Meis eet op een dag

Sylvie Meis is een model, maar niet zomaar een model. Zo heeft zij ook haar eigen lingerielijn uitgebracht en staat zij hier zelf model voor. Om zo’n lichaam te hebben moet je zorgen dat je fit bent en gezond eet. Zo laat Sylvie graag zien aan anderen hoe zij dit doet, maar wat eet ze dan wel niet op een dag?

Ochtend

Als ontbijt eet Sylvie graag een vegetarische omelet. Hier gebruikt zij 2 eieren voor. In de omelet zitten nog wat champignons, wat uien en tomaten. Naast dit neemt zij ook vaak nog een gezonde smoothie. In de smoothie zit spinazie en avocado. Een gezond ontbijtje om je dag goed mee te beginnen!

Youtube: Sylvie Meis
Youtube: Sylvie Meis
Youtube: Sylvie Meis
Youtube: Sylvie Meis

Middag

In tijden dat Sylvie ‘clean’ moet eten omdat er weer een shoot aankomt eet ze vooral heel veel groenten. Als lunch neemt zij dan graag wat zeebaarsfilet met tomaten in de oven geroosterd. Naast dit neemt zij vaak ook nog een salade om voor een langere tijd weer goed vol te zitten.

Youtube: Sylvie Meis
Youtube: Sylvie Meis
Youtube: Sylvie Meis
Youtube: Sylvie Meis

Avond

Als avondeten eet Sylvie niet zomaar iets. Sylvie eet dan wortels met sweet chili saus met wat garnalen on top. Ook eet zij 2 groente torentjes. Deze bestaan voornamelijk uit aubergine. De ene toren is bedekt met wat pesto en de andere is bedenkt met peper saus.

Youtube: Sylvie Meis
Youtube: Sylvie Meis

Sidenote

De gerechten die Sylvie Meis eet zijn gebaseerd op een ‘What i eat in a day’ uit 2021. Het kan dus zo zijn dat Sylvie ondertussen weer wat veranderingen heeft aangebracht in haar eetpatroon. De voeding die zij neemt kun je als inspiratie gebruiken, maar is niet slim om het klakkeloos over te nemen. Luister altijd naar je eigen lichaam!

Bekijk hieronder de video: