In 2020 gaven Sylvie Meis en Niclas Castello elkaar het jawoord. De twee zijn inmiddels al een tijdje getrouwd, maar er is bij het duo geen sprake van huisje-boompje-beestje. Sylvie en Niclas wonen om deze bijzondere reden namelijk niet samen.

Sylvie Meis Niclas Castello
Bron: @sylviemeis

Zwitserland en Hamburg

Sylvie Meis timmert al jaren aan de weg als presentatrice en weet ook haar inkomsten te verdienen met Instagram. De beauty is een bezige bij, die naast haar harde werken ook nog keihard traint in de gym. Ook Niclas Castello zit niet stil. Hij is werkzaam als kunstenaar en is voornamelijk in Amerika te vinden voor zijn werk.

Niclas woont in Zwitserland en reist veel naar Amerika, terwijl Sylvie in Hamburg woont. Hoe de twee dat aanpakken met samenwonen? Nou, dat doen ze dus blijkbaar niet.

Geheim van een goed huwelijk

In de nieuwste aflevering van Open Kaart vraagt Robbert Rodenburg aan Sylvie wat volgens haar het geheim van een goed huwelijk is. “Het geheim van een goed huwelijk is – volgens mij – praten met elkaar. Naast je verliefdheid, je romance en het vuur natuurlijk. Maar dit zal allemaal wegvallen als je niet goed genoeg met elkaar communiceert”, begint Sylvie.

Vervolgens vertelt Sylvie over het moderne huwelijk van Niclas en haar. “Mijn man en ik, wij wonen niet samen. Wij hebben een modern marriage, waarbij we allebei hard aan het werk zijn en elkaar meestal in het weekend en tijdens vakanties zien.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Niet zo strikt

Je zou denken dat de twee elkaar doordeweeks niet hoeven te zien, maar dat is volgens de presentatrice niet waar. “Het is niet zó strikt, ik ben bijvoorbeeld vanochtend nog bij hem weggegaan. Hij woont in Zwitserland, ik in Hamburg. Hij travelt heel veel, dus je moet wel moeite doen om contact te houden. Gelukkig is er FaceTime, dus het is story of my life.