In oktober beviel Tabitha van haar tweede dochter met haar vriend Mauron. Het was dus even schrikken toen we gisteren op JuiceChannel beelden zagen waarin haar vriend hele intieme gesprekken leek te hebben met een andere vrouw. De zangeres reageert op de geruchten.

Tabitha reageert vreemdgaan geruchten vriend Mauron
Bron: @tabithamusik

Tabitha en Mauron

Een van onze favoriete stelletjes: Tabitha en Mauron. De twee zijn al vier jaar samen en in maart 2021 werd het stel ouders van dochtertje Imaya. In oktober kregen ze er een prachtig dochtertje bij, en dat is super goed nieuws voor de twee tortelduifjes.

“Ik was wel wat anders gewend, DE vrije vogel die ging en stond waar ze wilde het liefst met een drankje en een peuk in me hand”, deelde Tabitha eerder in een Instagram bericht. “Of ik zo wilde zijn.. I don’t know maar het was nou eenmaal waar het leven me gebracht had, en toen bracht het leven mij jou.” Ze vervolgde met: “De knappe jongen met een vaste baan een koopwoning en z’n kat. Is dit niet te burgerlijk voor mij? En ben ik niet een te vrije vogel voor hem? Op die vragen kregen we al snel antwoord. Wij waren precies wat we nodig hadden in elkaars leven.” Dit is toch te schattig? Maar begint er een eind te komen aan dit liefdessprookje?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELFLOVE ♀ (@tabithamusik)

Vreemdgaan geruchten

“Twee weken geleden hebben wij al het een en ander gedeeld over Mauron”, schrijft JuiceChannel. “Hij heeft namelijk contact gehad met andere dames. Hij wilde graag met hun naar een hotel”. Gisteren deelde het roddelkanaal hele verontrustende beelden van een gesprek tussen M (wat volgens de bron Mauron is) en een andere vrouw. Je ziet ze hieronder.

Bron: @juicechannel__
Bron: @juicechannel__

Tabitha reageert

Als deze geruchten werkelijkheid blijken te zijn, dan is dit natuurlijk verschrikkelijk nieuws voor Tabitha. De zangeres zou juist lekker moeten genieten van haar kersverse baby en hier niet mee moeten dealen. Tabitha voelde zich dus verplicht om op deze geruchten te reageren. “Lieve mensen, ik heb geprobeerd nergens op te reageren maar ook dat stopt de berichtgeving niet”, schrijft ze. “Zoals jullie weten hebben wij net een kindje gekregen en ben ik nog aan het herstellen. Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELFLOVE ♀ (@tabithamusik)