Voeding is de belangrijkste bron van energie in ons leven. We kunnen nog zoveel energie halen uit ons werk en sociale contacten, uiteindelijk is ons lichaam als een motortje die gevoed moet worden met energie. Helaas is het niet altijd mogelijk om alle benodigde vitamines en mineralen, die je lichaam nodig heeft om qua brandstofniveau in topvorm te blijven, uit voeding te halen. We kunnen simpelweg niet elke dag naar de groenteboer om daar alle mogelijke groente en fruitsoorten te halen, ook nog voldoende melk te drinken, genoeg vlees en vis te eten etcetera. Ook kunnen we helaas niet altijd voldoende vitamine D uit het licht van de zon halen. Gelukkig bestaat daar een oplossing voor.

Hipster Girl Practicing Yoga Pose on Beach

Supplementen vreemd

Eerlijk is eerlijk, ik ben opgevoed met groenten uit de tuin van mijn oma en sloot al toen ik nog een klein meisje was elke dag af met een appeltje op de bank. Of een andere fruitsoort, wanneer het immers ‘het seizoen’ was. Vitaminesupplemten zijn mij dus ook vreemd. Toen ik het op het briljante idee kwam om naar de dichtstbijzijnde drogisterij te gaan om een compleetpakketje te halen, gezien die 60-urige werkweek er toch wel insloeg, zag ik al gauw door de vele potjes de uitgang niet meer. Ik had geen idee wat ik eigenlijk nodig had en veel geld uitgeven aan dingen die me misschien niet zouden helpen zag ik ook niet echt zitten. De oplossing kwam toen ik in aanraking kwam met TakeDaily.

TakeDaily

Eerlijk is eerlijk, ik val voor verpakkingen. Natuurlijk kan de hagelslag van een bepaald huismerk net zo lekker zijn als die van een A-merk,  toch trekt die duurdere me vaker en val ik er telkens weer voor. Hetzelfde gold voor de verpakking van TakeDaily: je dagelijkse hoeveelheid voedingssupplementen zit bij elkaar verpakt en verdeeld in een ‘klappertje’ voor 4 weken. Handig. Het klappertje is fris mintgroen en voor elke dag staat er op de achterkant een schattig tekstje op. Helemaal leuk.

takedaily-femfem

Geen keuzestress

Eenmaal op de site beland bleek dat de mensen achter dit product begrepen dat keuzes maken op dit gebied moeilijk is en daarom begeleiden ze je met een persoonlijke test. Zo wilden ze weten hoe lang ik ben, hoeveel ik beweeg, of ik bijvoorbeeld bezig ben met afvallen en wat ik wilde ondersteunen met behulp van supplementen. Uit de test bleek dat ik ondersteund zou kunnen worden met een Daily Portion, een Multi Basic en een Joint, Bone & Muscle capsule. Inmiddels zijn we drie weken verder, gebruik ik de supplementen dagelijks en merk ik dat ik inderdaad meer energie heb. Dat was immers een van mijn wensen. Ook vind ik het onwijs fijn dat ik voor deze supplementen niet de winkel in hoef maar dat ik gewoon online een pakketje kan bestellen en dat deze vervolgens door de brievenbus wordt bezorgd.

Wil jij ook TakeDaily proberen? Normaal heb koop je zo’n klappertje voor 18,95 maar met de code FEMFEM10, die geldig is tot en met 18 maart, krijg jij de eerste bestelling voor maar 8,95. Een investering in je lichaam die nog minder kost dan de prijs die je betaalt voor de Vitamine D die ze je beloven bij een zonnenbankbezoekje.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met TakeDaily .