Wanneer jij naar de tandarts gaat voor de standaard controle zul je wel denken dat ze alleen je tanden controleren op gaatjes. Maar er is meer: je tandarts kan zien of je vaak een BJ geeft! Dit liet iemand weten op TikTok!

TikTok

Door een TikTok liet Cian weten dat hij erachter was gekomen dat een tandarts kan zien hoe vaak jij een BJ geeft. Geen wonder dat zijn TikTok video al redelijk snel viral is gegaan. Maar hoe komt TikTokker Cian aan deze informatie en is het wel waar? Op TikTok kan iedereen namelijk gewoon zeggen wat die wilt en zeker is niet alles waar.

@cianmcbrien IM CRYING #fyp ♬ Somebody to love Basstrologe Bootleg – mthekyng

Kan je tandarts zien of je vaak een BJ geeft?

Omdat de TikTok zo bekend is geworden is ‘ie ook bekeken door verschillende deskundigen. Zij geven aan dat de informatie echt waar is! Jouw tandarts kan kennelijk gewoon zien of jij vaak een BJ geeft. Awkward!

Hoe zit het?

Wanneer je een bezoekje aan de tandarts brengt ‘ie dus inderdaad ongeveer zien hoe vaak jij een BJ geeft. Heb je al een paar jaar geen BJ gegeven? Dan zal er vrij weinig te zien zijn. Maar als je recent voor de controle je partner nog bevredigd hebt met je mond kan hij dat weldegelijk zien. Maar hoe zien ze dit in hemelsnaam? Wanneer jij op controle gaat bij je tandarts kunnen ze het zien door een soort van blauwe plekken in je gehemelte. En bezoekje aan de tandarts is vanaf nu nooit meer hetzelfde.

Geen zorgen

Heb jij een jongen net een blowjob gegeven voordat je naar de tandarts moet? Dan is het zeker niet nodig om vanaf nu je tandartsafspraak te verzetten. Jou tandarts is echt wel wat gewend.

Lees ook: 10 mannen omschrijven hoe het voelt om bj te krijgen