Met hoge verwachtingen loop je de zaak binnen. Je eerste keer je tanden bleken, spannend! Na anderhalf uur met een blauw apparaat in je mond te hebben gezeten op een tandartsstoel, zie je overduidelijk verschil. Na een paar weken is het effect echter al aan het verminderen. Misschien is dat hele tanden bleken gewoon niet voor jou weggelegd. Of toch wel? Wij  hebben namelijk een methode gevonden die wel werkt, minder gevaarlijk is voor je tanden en aanzienlijk minder geld kost! Alle dingen die wellicht nadelig kunnen zijn aan tanden bleken, haalt SmileWhite namelijk finaal onderuit. Hieronder hebben we ze even voor je op een rijtje gezet.

 

Peroxide is slecht voor je tanden

Jup, dat klopt. Waterstofperoxide, de stof die wordt gebruikt bij het bleken van tanden, is niet bepaald goed voor je mond en tanden. Als er meer dan zes procent waterstofperoxide in het bleekmiddel zit, kan je je tandvlees irriteren. Koude cocktail drinken op het terras? Ook dat is op dat moment niet erg prettig meer, omdat het tandglazuur poreus is geworden. Je tanden bleken bij SmileWhite biedt echter een goede oplossing, gezien hun gel-formule gebaseerd is op het bestanddeel PAP en dus volledig peroxidevrij is. De bleekgel verwijdert vlekken op je tanden en tast het glazuur dus niet aan. Hun bleekmethode is daarnaast medisch onderbouwd, zodat jij veiliger je tanden bleekt én betere resultaten boekt!

 

SmileWhite

 

Bleken maakt je tanden gevoelig

Wanneer je je tanden hebt laten bleken, bestaat de kans dat je pijnlijk of gevoelig tandvlees kan krijgen. Daarnaast kan waterstofperoxide een nadelig effect hebben op de zachte weefsels bij je tanden. Chemische brandwonden, anyone? Nee, dat dachten wij ook al. Ten slotte loop je ook nog het risico dat je glazuur poreus wordt of last krijgt van zenuwpijn. Doordat de bleekgel van SmileWhite geen peroxide bevat, hoef jij geen rekening meer te houden met bovengenoemde risico’s. No worries, thuis tanden bleken is de oplossing!


Mooie witte tanden (maar wel tijdelijk)

Doorgaans wordt er gezegd dat het resultaat van gebleekte tanden ongeveer twee tot tweeënhalf jaar te zien is. Kleine side note; dat is dus het geval als je geen rode wijn of koffie drinkt, niet rookt en niet al te veel voedsel met kleur naar binnen werkt. Als je het aan ons vraagt, klinkt dat nogal onmogelijk. Bij een ‘normale’ tandenbleekbehandeling zou dit betekenen dat je om de twee jaar terug moet maar de methode van SmileWhite gaat iets anders. Deze behandeling vindt namelijk gewoon bij jou thuis plaats. Je kan hun bitje namelijk dragen terwijl je aan het koken bent, je haren stijlt, je make-up doet of je boek leest. You name it. Je bent maar tien minuten per keer bezig! Zo behoud jij je witte tanden en hoef je niet eens de deur uit wanneer je een touch-up wil.


Je moet je behandeling blijven herhalen

Zoals hierboven al even genoemd is, moet je normaliter alle voedselwaren en drankjes met kleur uit je leven bannen. Alleen op deze manier houdt het effect twee tot tweeënhalf jaar aan. Nu duurt een mensenleven doorgaans sowieso langer dan twee (of tweeënhalf) jaar, dus je zult je tandenbleek-sessies meer dan één keer moeten inplannen. Hoe vaak een behandeling plaats moet vinden, hangt af van verschillende factoren. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de status van je gebit, wat voor resultaten je wil zien en of jij een kleurloos dieet aan wil gaan. Met SmileWhite heb je dit probleem niet, want jij behaalt thuis gewoon gemakkelijk de gewenste (gewitte) resultaten. SmileWhite raadt je aan om de behandeling zes dagen achtereen te herhalen, om het bitje na die dagen maar eens per maand uit de kast te hoeven trekken. Je kan overigens ook mega easy refill-gels bestellen via hun webshop. 

 

SmileWhite kit


Het is duur

De prijzen voor een tandenbleekbehandeling verschillen nogal. Je kan vrij goedkoop strips aanschaffen, maar ook een aantal sessies bij je tandarts inboeken. De laatstgenoemde optie gaat je, logischerwijs, iets meer kosten. Over het algemeen bestaat de aanname dat je tanden bleken een duur grapje is, maar dit valt bij SmileWhite echt enorm mee. Bij de tandarts rekenen ze al gauw driehonderd euro, maar de tandenbleekset van SmileWhite is 49,95. Een setje refill-gels heb je al vanaf 19,95 in huis. 

 

Over SmileWhite

Wanneer je een kit bestelt bij SmileWhite, krijg je er een kleurenstaaltje bij. Zo kan je checken met welke kleur je tanden voor de behandeling het meest overeenkomen en je resultaat bijhouden. Met de tandenbleekbehandeling van SmileWhite kunnen je tanden wel acht tinten lichter worden. SmileWhite biedt je ten slotte ook nog eens gratis verzending en hanteert een niet goed, geld terug garantie. 

Kortom, je tanden bleken op een veilige manier zonder waterstofperoxide, gewoon bij jou thuis wanneer het jou het ‘t beste uitkomt én goedkoper dan alle andere bleekbehandelingen. Uitproberen? Via de website van SmileWhite kan je hun kit voor 49,95 aanschaffen!

In samenwerking met Smile White