De zomer is in aantocht en dat betekent natuurlijk dat het festival seizoen bíjna van start gaat. En we hebben iets wat je als foodlover en hobbychef niet wilt missen. En nou ja, eigenlijk als je gewoon houdt van goede wijnen, culinaire hoogstandjes en gezelligheid. Eind mei is alweer de 11de editie van Taste of Amsterdam. Oftewel: het grootste restaurantfestival van het land.

Taste of Amsterdam FEM FEM

Restaurantfestival: Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam is niet zomaar een festival. Dit jaar kan je hier drie dagen lang terecht om te genieten van de meest smakelijke gerechten. Het culinaire niveau is hoog met niet alleen nationale Michelin sterrenchefs maar ook internationale topchefs. Naast genieten van het eten is hier nog een hoop meer te beleven.Zo kan je een kijkje nemen bij het NEFF Chef’s Theater, een workshop volgen bij de NEFF Kookschool, naar wijnproeverijen én kan je mee doen aan een cocktailworkshop – en dit alles op één plek. 

Een nieuwe feature op Taste of Amsterdam dit jaar is NEFF Chef’s Table: aanschuiven in een intieme setting terwijl topchefs live voor jou koken. Zittend rondom de keuken, kan je meegenieten van kookspektakels van tientallen sterren. Hier worden extra kaarten voor verkocht. Ook aan de kinderen is gedacht en Speciaal voor hun is er een Kinderkeuken.

Taste of Amsterdam 1 FEM FEM Taste of Amsterdam 2 FEM FEM

Wil jij zelf ook jouw kookkunsten laten zien of bijschaven dan kan je terecht bij de NEFF Kookschool. Hier kan je als hobbychef je passie delen en krijg je tips van chefs om je je kooktechnieken bij te schaven. Zorg alleen wel dat je je op tijd inschrijft want vol is vol!

Taste of Amsterdam 3 FEM FEM Taste of Amsterdam 4 FEM FEM

Ervaar het zelf

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wij geven kaartjes weg! Van goed eten wordt namelijk iedereen blij dus mogen wij 5 x 2 dagtickets weggeven voor Taste of Amsterdam. Zo kan je samen met je partner of een vriend of vriendin een dag genieten van goed eten. Laat in een reactie op onze Facebookpagina weten waarom jij naar dit restaurantfestival wil en tag de persoon die je graag mee wilt nemen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon via deze link zelf kaartjes aanschaffen.

Openingstijden Taste 2019
Vrijdag van 12.00 – 23.00, zaterdag & zondag van 12.00 – 23.00

Taste of Amsterdam 5 FEM FEM Taste of Amsterdam 6 FEM FEM

Zien we je daar?