Als je tattoos neemt krijg je er gratis een bak aan vooroordelen bij. Dit merkte de Bristse Becky Holt ook, en besloot daarom om voor één dag haar tattoo’s te laten verwijderen. Het resultaat was enorm!

Britse vrouw laat tattoo’s verwijderen voor één dag

Het lichaam van de Britse Becky Holt is voor een groot gedeelte bedenkt met tatoeages. Zo besluit ze mee te doen aan het sociale experiment dat In Your Face heet. Hierin worden mensen die getatoeëerd zijn compleet bedekt met make-up door visagisten. Zo reageerde zij op haar nieuwe look: “Super raar, ziet er zo raar uit. Oh mijn god, ik zie eruit als een vrouw”. Zo geeft ze aan dat ze denkt dat haar tattoo’s haar een krachtig gevoel geven en het voelt voor haar als een onderscheid van de massa.  Maar wat vinden anderen van zo veel tattoo’s op het lichaam van Becky?

Wat doen tattoo’s met een uitstraling?

Becky heeft haar tattoo’s dus laten bedekken met make-up door visagisten. Voordat ze dit heeft gedaan is ze de straat op geweest. Hier kon je zien dat ze vaak door voorbijgaande mensen genegeerd werd. Maar hoe reageren de mensen dan wanneer ze zonder tattoo’s de straat op ging? Hier kon je zien dat mensen voor haar stopten om een praatje te maken met Becky, terwijl niemand dit deed toen ze nog bedekt was met tatoeages.

Dit is wat Becky zelf heeft gezegd over tatoeages in het algemeen: “De oudere generatie zal altijd de wenkbrauwen fronsen bij tatoeages, maar de jongere generatie raakt er veel meer aan gewend. Het is nu normaler.” Nou, gelukkig maar! Het is toch insane dat je anders behandeld wordt als je tattoo’s hebt?!