Heb je altijd al in hartje Utrecht willen wonen? En het liefst ook aan de grachten? Goed nieuws: er staat nog een belachelijk mooie pand te koop wat voorheen een bierbrouwerij is geweest en nu is omgetoverd tot één van de meest stijlvolle woonhuizen in Utrecht. Echter, je moet hier wel een aardig zakcentje voor over hebben.

te koop utrecht FEM FEM

Bierbrouwerij De Boog

Het Rijksmonumentale woonhuis bevindt zich aan de Oudegracht en is afkomstig uit 1868. Voorheen diende het als een Brouwhuis voor brouwerij De Boog maar in 1979 sloten zij hun deuren en pas in 2009 is het geheel gerestaureerd en gemoderniseerd samen met interieurarchitect Bart Vos. Het pand heeft in totaal een opervlakte van 350 vierkante meter en voor een schamele €1.850.000 is ‘ie van jou!

Utrechtse Grachten 1 FEM FEM Utrechtse Grachten 2 FEM FEM Utrechtse Grachten 3 FEM FEM Utrechtse Grachten 4 FEM FEM

De woning heeft twee werfkelders van 35 meter lang waarvan de één is omgetoverd tot een woonkamer aan de grachtzijde waardoor je uitzicht hebt op de gracht en de ander is omgetoverd tot kastenkamer (hállo dream walk-in closet) en een tweede badkamer.

Utrechtse Grachten 5 FEM FEM Utrechtse Grachten 6 FEM FEM Utrechtse Grachten 7 FEM FEM Utrechtse Grachten 8 FEM FEM Utrechtse Grachten 9 FEM FEM

Het huis staat te koop via Funda dus voor alle liefhebbers die iets meer te besteden hebben: sla je slag!

Wisten jullie overigens dat de woning van The Holiday tekoop staat?